Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:

dran2 +49
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska
źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 54.5% (207)
- Nigdy! 45.5% (173)

Zawsze mnie r---------a, gdy kobiety mówią o jedynym, gdy Jedynym to miał szansę być wyłącznie ten pierwszy.
Nie, mężczyzna którego usidlisz na stare lata, nie jest żadnym jedynym, jest kolejnym z wielu (Boże spraw by ostatnim, naprawdę się modlę za tego cucka), w dodatku tym frajerem najgorszego sortu, który bierze sobie zużytego wycierucha za żonę, gdy inni mieli to za darmo w lepszej jakości.
źródło: f3f5c82b3299109c548e2f0649f3522d44eae557f6f88ea29e48f2f2639de4a5
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Skąd wy bierzecie takie teorie (ಠ‸ಠ)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tylko frajerzy obrączkują przechodzone wycieruchy, AMEN.