Aktywne Wpisy

Lewusx +748
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +102
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

#gielda #pkp #pkpcargo
Zamiast "biurowców" wysłał na podstawie tabelek z Excela na nieświadczenia ludzi odpowiedzialnych za uruchamianie do ruchu pociągów przez co sparaliżował całą kolej. Bocznice zapchane składami CARGO, na odjazd czekają nawet tydzień kumulując gigantyczne postojowe kary od bocznic. Koszt kar, nowych rozkładów jazdy za chwilę wyniesie więcej niż oszczędności na nieświadczeniach.
Przecież w każdym cywilizowanej firmie to się zwalnia ludzi jak jest mało zamówień czy trudne czasy a nie jeszcze generuje sztuczną robotę jak miało to miejsce w spółce córce.
Ja wielokrotnie słyszałem gadkę że niekiedy maszyniści PKP Cargo(szczególnie mniej ambitni) to w dużej mierze stojąca ściema. A niektórzy bronią się
@zeszyt-w-kratke: no i przed chwilą odbiło mocno