Wpis z mikrobloga

Mam skierowania od psychiatry, ale po samej wizycie morale kiepskie. Mialem wczoraj dzwonic, zeby sie poumawiac, ale jak sobie pomysle, ze znowu trafie na jakiegos buca, to mi sie calkiem wszystkiego odechciewa. Czasami czuje sie, jakby caly wszechswiat byl przeciwko mnie. Nie chce mi sie juz walczyc. Tak czy siak niczego nie osiagne. W najlepszym wypadku czeka mnie kolchoz az do smierci.

#przegryw #depresja
akaisterne - Mam skierowania od psychiatry, ale po samej wizycie morale kiepskie. Mia...

źródło: 1580333901888

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Prosta robota, stres niski

chillowac w kołchozie

@ZenujacaDoomerka: widać, że w dupie byłaś i g---o wiesz o pracy w kołchozach, ale nie przeszkadza to tobie pisać tych swoich wysrywów
  • Odpowiedz
@akaisterne:
Miras przygotuj się do rozmowy. Płacisz za jego czas więc przychodzisz, na kartce spisane co i jak, jakie dawkowanie leków, jakie efekty, jak się czułeś, czego oczekujesz. Płacisz za każdą minutę więc wykorzystaj. I nie bój się sugerować leków.
Jak masz badania krwi ekg itp to też mów.
  • Odpowiedz
  • 7
@ZenujacaDoomerka: Sama praca to nie problem, ale sebki i karyny zaraz wyczuja beciaka. W poprzednim kolchozie mnie zaczeli bykowac zaraz po tym, jak poprzednia ofiara losu sie zwolnila.
@duzeelobenc: Moge robic za minimalna. Tylko niech ludzie beda normalni.
@reydel: No wlasnie. Niestety nie kazdy kolchoz jest taki spokojny. Czesto pracodawcy maja chore wymagania i nie ma nawet za bardzo czasu, zeby wszystko zrobic tak jak trzeba.
  • Odpowiedz
  • 1
@Lmaocetong2: Na terapie i na cos, co nazywa sie pomoc czynna. Na terapie sie czeka nawet do 1,5 roku, dlatego psycholog zaproponowala, zebym wzial to drugie. Oprocz tego jeszcze sobie moge pochodzic do klubu pacjenta.
  • Odpowiedz
  • 0
@Lmaocetong2: Niby jestem z wojewodzkiego, ale razem z dojsciem na przystanek wychodzi 45 minut, zeby sie dostac do centrum. Do pracy ponad godzine jechalem przed neetem. W klubie pacjenta sa rozne zajecia: rekodzielo, garncarstwo, film, joga, poezja, wycieczki, terapia grupowa, grupa wsparcia, spotkania kolezenskie... Jest plan na caly tydzien i mozna sobie wybrac na co chodzisz. To jest w ramach Centrum Zdrowia Psychicznego. Jakby ci sie chcialo dojezdzac, to moze
  • Odpowiedz