Aktywne Wpisy
kinollos +459
olaf_wolominski +106
Cykliczna przypominajka że @pieczony_szczur_z_ogniska grozi mirabelkom gwałtem po tym jak wyśle im swojego kindybała oraz przypominajka że może mi najwyżej possać.
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
Obejrzałem w końcu Frozen. Dupy nie urwało, ale jestem usatysfakcjonowany. Niezła fabuła i genialna oprawa audiowizualna. Poza tym, dużo śpiewania, a to zawsze cieszy (Let it go będzie moim ulubionym kawałkiem przez kilka dni).
@imo0mfg: Oglądałem w oryginale, angielski dubbing oceniam bardzo wysoko. Ciężko mi powiedzieć cokolwiek o polskim dubbingu, ale ludzie raczej sobie chwalą.
też oglądałem po angielsku, ale moim zdaniem ten polski cover wymiata