Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +61
Jest sobotni letni wieczór, my samotni gromadzimy się tutaj niezmiennie znów, jak co sobotę... Tak, to lista obecności tagu świętego, przyzwoitego i nieskażonego. Jesteś, zapisz się...
#przegryw
#przegryw
Lolenson1888 +340
Tymczasem cała polska powiatowa takimi lata i nic sie nie dzieje XDD, sam juz 2 rok lata E39 w które włożył z 700 zł na jakieś pierdoły. Tylko jest jak mówi, trzeba nie być debilem i nauczyć sie podstaw mechaniki zeby wiedziec czy warsztat cie nie chce okraść, coś zrobić przy wozie samemu albo wiedzieć czy daną awarie można olać czy trzeba ją zrobic zeby wóz latał dalej bez wiekszych problemów.
Cała polska powiatowa lata głównie ponad 20 letnimi wozami, często nawet 30 letnimi i są to ludzie co w większości większe przebiegi robią niż burżuazja z miasta XD bo latają do kołchozu czesto po 30-40 km w jedną strone audi z '95. A wy kupujecie fury z salonu i jesteście dymani przez dealerów który nawet nie chcą wam usuwać fabrycznych usterek xDDDD
#pokazauto ziomka
#motoryzacja #samochody
sam mam stare daewoo w gazie, żuka, a dookoła mnie 20 letnie audice i beemki i kazdy jakos sobie radzi xD
chyba ze ktos bogatszy to kupuja nowsze beemki ale generalnie tak to wyglada jak wyjedziesz poza wieksze miasta
Ale właśnie ludzie kupują nowe auta żeby jeździć a nie jakoś sobie radzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bo nie jest problemem posiadanie 20-letniego auta ktore masz juz powiedzmy od dluzszego czasu i doskonale wiesz co sie z nim dzieje, co kiedy robiles i co dopiero bedziesz musial robic
problem to kupowanie dwudziestolatka z cholera wie jaka historia
Takie auto zawsze jest gorsze, starzeje się dosłownie wszystko, każda gumka, śrubka, mocowanie. To jest tykająca bomba a naprawienie wszystkiego naraz jest droższe niż
@SzubiDubiDu: a to spoko, już buduje kanał i uczę się mechaniki, po co mi nowy bezobsługowy samochód xD
Jak ktoś jeździ po okolicy to nie ma potrzeby mieć nowego auta, można 20 letnim. Gdzieś dalej to jednak wole nowsze
TO wszystko zależy od potrzeb.
Jednemu wystarczy rower
Wykopek nie potrafi sobie zawiązać sznurówek, wiec ewentualna naprawa taka jak na przykład wymiana żarówki = stary złom mi się zepsuł!!!11
Mnie stac na nowe auto tak powiedzmy za 120-140k, ale wole jezdzic „20 letnio klaso premium” bo sie nie #!$%@?, czesci juz tanie, sam naprawiam, wielki silnik, duzo pali (XD), wygodne, szybkie, jak ktos #!$%@? albo rozjebe o drzewo to nie szkoda jak nowki, nie sram pod sklepem
@4mmc-enjoyer: mam 30letnią tojote z v6 (a kolega 23 letnie bmw) i w mojej toyocie naprawa klimy która