Wpis z mikrobloga

@ChlopakNaMedal:

W-------ą mnie już tacy piwosze-neofici, co to k---a całe życie walili harnasie za 1,99 i inne tatry, a teraz nagle koneserzy piw kraftowych.

Pół biedy, jak ustawiasz się na p--o w plenerze. Teraz każdy monopolowy musi mieć w lodówkach jakieś ciachany palone, kormorany niskosłodzone i inne żywe bezglutenowe, nabierze sobie taki 6 różnych do siatki i zadowolony nie truje d--y. Ale nie daj boże kup sobie p--o jakiegoś większego browaru.
  • Odpowiedz
@bartd: Masz trochę racji ale i trochę nie. Moim skromnym zdaniem perła czy Łomża też już się zrobiły c-------i piwami więc tu wypada że się z Tobą nie zgodzę. Wszystkie piwa, które są dostępne z naszej rodzimej produkcji są mniej lub bardziej z-----e. Piwa regionalne są na tak, dopóki są regionalnymi. Jak już regionalne możesz kupić w każdym większym mieście bo jest dystrybuowane to się robi c-----e. Ostatnio w świętokrzyskim
  • Odpowiedz
@bartd: ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzięki za przypomnienie, pasta żyje od 2015 roku, nawet w międzyczasie jakiś kraftowy browar ukradł z niej nazwę dla jednego ze swoich piw.
  • Odpowiedz