@podjad3k: po przeczytaniu artykułu dowiedziałem się, że ten nożownik kilka dni temu zaatakował kierowcę autobusu a tego psa podobno potrącił celowo. Wygląda na to, że po jeb a gaz pieprzowy i nóż miał w plecaku nie przypadkowo.
Kiedys podjechalem po brata na PKP, czekam, czytam sobie ksiązkę i slysze plask; typ lezy, a 3 dresow go butuje. Zaraz zleciala sie ochrona, 2 zbieglo, jednego zlapali. Poeszldlem na swiadka, bo poza samym uderzeniem, widzialem jak leją bodu ducha winnego typa. W sądzie natomiast sobie gadamy o tej sytuacji, juz po rozprawie. Typo mowi, ze sobie szedl, jeden go walnął z bara, no to
A tak obrona konieczna w polsce = bądź wielkim chłopem
@ZbigniewUSA: ponoć ten w kasku potrącił rowerkiem psa tego napinacza¯\(ツ)/¯
źródło: temp_file7156965545170128174
Pobierzhttps://glos24.pl/zaatakowal-5-dni-wczesniej-nowe-fakty-w-sprawie-nozownika-z-ruczaju
Prawie historia z mojego życia.
Kiedys podjechalem po brata na PKP, czekam, czytam sobie ksiązkę i slysze plask; typ lezy, a 3 dresow go butuje. Zaraz zleciala sie ochrona, 2 zbieglo, jednego zlapali. Poeszldlem na swiadka, bo poza samym uderzeniem, widzialem jak leją bodu ducha winnego typa.
W sądzie natomiast sobie gadamy o tej sytuacji, juz po rozprawie. Typo mowi, ze sobie szedl, jeden go walnął z bara, no to
@Rustyyyy: Ja tam widzę, że to ten w ciemnej koszulce jest napastnikiem (zaczyna od użycia gazu), a bronił się ten w białej.