Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +40
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
w znalezisku na głównej całe prawactwo z wykopu w zachwycie nad #!$%@? patusem napadającym ludzi na ulicy
#4konserwy ru #konfederacja ru usprawiedliwiacie swój #rasizm statystykami przestępczości, a sami zesraliście się bo tvp pokazało statystyki przestępczości z Polsce, które są niezgodne z waszą kłamliwą, nazistowska retoryką
teraz otwarcie pałujecie wiplera do bandytów napadających ludzi na ulicach
a przecież jest jeszcze prawacki morderca ze słupska który niedawno zabił policjanta
to wy jesteście patologią i przestępczością którą trzeba zniszczyć
@afc85: masz jakąś obsesję na punkcie Rosji?
widzę że nazwa użytkownika się zgadza, skoro przerasta cię zauważenie liczby plusów widocznej przy tym komentarzu i powiązanie jej z poparciem dla tego co głosi, oprócz tego możesz sobie wejść w znalezisko i zobaczyć że jest tam pełno takich komentarzy, z równie ogromnym
Wpisy, gdzie chłop odlatuje całkowicie, mają 7 plusów 5 minusów. No kurla całe prawactwo.
1 wpis wygenerował dużo plusów, bo takie skrótowce mają zawsze zasięg. Myślę, że to całe prawactwo na ulicy by nawet nie popatrzyło w stronę
daruj sobie te fikołki, bo są naprawdę żałosne
a to jeszcze nic, bo moderacja pousuwała najbardziej patusiarskie komentarze, które tez miały masę plusów, co nadal widać w znalezisku