Wpis z mikrobloga

W CS GO tylko w trybie turniejowym można zdobywać wyższe rangi? Czyli jak do tej pory grałem DM czy klasyczny czy jak to tam się zwie to na nic nie wpływało?

Dopiero zaczynam w to grać i jestem zupełnie zielony. Ostatnio w FPS-y grałem jakieś 5 lat temu ale skoro z mirkami można pograć to muszę się za to zabrać.

#csgo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FalconOKO @yazir A co z karami za wychodzenie z meczy turniejowych? Słyszałem, że czasem dają bana na gre w tym trybie. Łatwo dostać takiego bana? Na długo dają? Nie zawsze da się siedzieć 30min czy dłużej bez przerwy a szkoda dostać bana za jedno wyjście
  • Odpowiedz
@hacker666: Hmm, nie wiem jak to wygląda dokładnie. Wiem tylko, że czasami za opuszczanie meczy (nie wiem czy jednego czy kilku/kilkunastu) można wyrwać bana na 7 dni na gry turniejowe. Po jednym razie raczej na pewno nic nie będzie, graj turniejówki jak wiesz, że będziesz mógł ją skończyć, a jeśli masz ochotę pograć 10 czy 20 minut to wbijaj na serwery społeczności, cała masa tam tego i też w tickrate
  • Odpowiedz
@hacker666: Ban jest za wychodzenie z turnieju, pierwszy to 30minut, 2h (albo 3h), 24h, 7dni. Po tygodniu poziom bana opada, tzn w poniedziałek dostałeś bana na 30minut, to jeśli w ciągu tygodnia znowu rozłączysz się masz bana na 2h, ale jeśli przez tydzień nie odłączysz się od meczu to zaczynasz od 30minut
  • Odpowiedz