Aktywne Wpisy

Zamień jedno słowo w tytule filmu na "wykopek". Można odmieniać przez przypadki, liczby, płeć czy co tam się chce. Ja zaczynam :"Odyseja wykopkowa" #glupiewykopowezabawy

purrminator +87
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.

źródło: codogurwy
Pobierz
Niby ciągle czas, życie idzie do przodu, a jednak czuję, jakbym stał cały czas w jednym miejscu...
Staram się czytać książki, jeździć na rowerze, grać na ukulele... Zajmować się swoimi pasjami... A jednak czuję, jakbym w ogóle nie ruszył się z miejsca...
Stoimy w miejscu, a jednak idziemy naprzód, tylko w stronę zachodzącego słońca...
Też macie takie dziwne uczucie, że oczami widzicie, że w pewnym kierunku się rozwijacie, ale sercem cały czas stoicie w jednym miejscu, gdzie to miejsce jest opustoszałe, samotne???...
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #depresja #samotnosc #zyciejestdodupy
źródło: temp_file4019544653892286220
PobierzA tu tego nie widzę..
Ja nie jestem takim gatunkiem człowieka...
Jestem szefem wszytkich szefów.
Niby w którym miejscu deprecjonuje?? Nie zesraj się napinaczu
Sam autor pisze ze mimo pasji czuje ze stoi w miejscu, czyli że życie po prostu tak o - przecieka mu przez palce. Przy prawdziwej pasji nie odczuwalby czegoś takiego...
@Melisandre: A potem robicie sobie dzieci, bo ktoś tak w necie napisał i przez chwilę pomyślałeś "Kurde, może tego mi brakuje?" po czym wychowujesz dzieciaka tylko po to, żeby go uwolnić w wieku nastu lat i wywalić