Aktywne Wpisy
MG78 +566
Już za dwa tygodnie premiera mojej pierwszej książki, dziś drukarnia potwierdziła wszystkie terminy, jaram się niesamowicie więc czas na małe rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Metylo +54
Lubię iwucia ale w tym fragmencie wypadł jak totalny dzban, który nie ogarnia wyboru przeciętego Kowalskiego pomiędzy wynajmem za 3k (+200zl/rok) albo rata 2.5 k za (nie)wymarzone 40-50m²
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Zamiast 150 mld wydadzą łącznie 120 mld zl i to wszystko bez hubu logistycznego? To jakiś żart czy niedopowiedzenie?
A może planują, aby Okęcie przejęło tę rolę? Może być ciężko pod względem logistycznym. O tym również nie powiedzieli, co gdy ruch komercyjny skieruja na Baranowo.
#cpk #polityka
KO nie dowiozło jeszcze żadnej inwestycji, której nie musiała.
Nie będzie żadnej rozbudowy. Co nie znaczy, że pieniądze nie zostaną wydane
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Co masz na myśli
@L1su_: bo nie ma poco zawracać ludziom głowy gadaniem o urojeniach sekty cpk
Domyślam się, że sami na razie nie wiedzą.
Komentarz usunięty przez autora
Taką informację i podaną w ten sposób można zawrzeć w prezentacji szkolnej, a nie na pierwszej konferencji projektu wartego 120 mld zł.
Gdzie są jakieś podstawowe wyliczenia, liczby na których ma to się opierać? Wystarczy w minutę kilka danych i założeń, których w ogóle nie przedstawiono.
„Komunikacja przyszłości”, podane jak cytat z marnego magazynu sci-fi. I tyle konkretów.