Wpis z mikrobloga

@Hrjk: To się możesz spotkać na kawie i ciastku czy piwie z dobrą kumpelą, ale nie na 3 dni razem nocowania pod jednym dachem.
Zresztą przyjaźń damsko męska nie istnieje gdy chociaż jedna strona czuje do drugiej pociąg seksualny.
  • Odpowiedz
  • 5
@Nowystaryziel @Linnior88 nie miałem do tej pory z tym problemu. Każdy ma swoich znajomych i się z nimi spotyka. Gdyby chcieli to by byli razem zanim się poznaliśmy, a jeśli będą chcieć być razem to mnie zostawi ¯_(ツ)_/¯

Poza tym ufam swoim partnerkom. Inaczej bym się z nimi nie wiązał
  • Odpowiedz
@Hrjk napewno tak było ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wcale by cię nie obchodziło co baba robiła 3 dni z jakimś typem ( ͡º ͜ʖ͡º) i oczywiście bys na słowo uwierzył że napewno jej palcem nie tknal tylko tak z odruchu serca koło niej chodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak dobrze że teraz tyłu filantropow wśród ludzi ( ͡
  • Odpowiedz
  • 4
@Linnior88 no tak. Bo koleżanki wokół mnie też tak czasem chodzą jak do nich pojadę na weekend w odwiedziny albo na grilla. To się nazywa przyjaźń. Nawet z kilkoma z nich spałem w łóżku i wyobraź sobie że nie ruchalismy się. Naprawdę nie ma przymusu uprawiania seksu, gdy spi się w jednym łóżku z koleżanką.
  • Odpowiedz
@Hrjk a gdyby mi facet odwalal taki szajs że się czuli do koleżanek to bym przestała też go szanować i zaczęła się wieszać na każdym koledze i sobie z nimi spala bez seksu jak ty
Bym mu szybko i skutecznie pokazała szkole jak się człowiek wtedy czuję
I uważam że każda osoba która tak robi powinna dostać nauczkę od partnera za takie zachowania
Żeby partner zaczął #!$%@? dokładnie to samo
Więc jak ona sobie jedzie do kolegi na 3 dni , jej facet powinien jechać na 3 dni do koleżanki
Jak facet robi maślane oczy do jakiejś laski , to laska powinna zacząć chwalić jako cudowny i męski jest jej
  • Odpowiedz
  • 3
@CezarK no, ale dosłownie mam tak samo z koleżankami. Też nam się zdarzają wyjazdy, namioty. To chyba normalne że jak ktoś u Ciebie spi, to organizujesz mu pościel albo np ugotujesz coś. Serio, nie widzę w tym problemu.

@Linnior88 ale jaka zdrada emocjonalna? XD

Jak ziomeczek do mnie przyjeżdża na weekend i mu dać czystą kołdrę i zrobię naleśniki to zdradzam dziewczynę? On zdradza dziewczynę? No nie. Jedyna różnica że
  • Odpowiedz
  • 1
@Linnior88 i tu wchodzi coś bez czego nie można budować zdrowego związku - zaufanie. Jak nie ufasz drugiej osobie do dorobisz się co najwyżej paranoi.
  • Odpowiedz
@Hrjk wspomniałeś że miałeś kilka partnerek to skoro z ciebie taka partia to czemu żadnej nie miałeś na stałe tylko skakasz z jednej na drugą , widać że masz bardzo byle jakie te związki
Jakoś nie mam ochoty słuchać zdania osoby która się nie nadaje do niczego stałego
  • Odpowiedz
Ale cóż ludzie z zapędami narcystycznymi jak tylko mogą to czerpią korzyści z tyłu "zywicieli" ilu się da ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°

@Linnior88: nie tylko. Zwykli ludzie też. Najwięcej okradli mnie tacy ludzie, których zapewne uwązasz za dobrych.
  • Odpowiedz
  • 3
@Linnior88 nie jestem żadną partią. Różne były powody rozstań. Od powodów fizycznych, po to że nagle dziewczyna robiła 180 i chciała dziecko mimo że ja nie chce, po to że nagle jednak okazało się że nasze życia są niekompatybilne i nie mamy dla siebie czasu, a wspólny czas był od 22 do 6 z uwagi na nieregularny czas pracy. Proza życia, a nie dramaty.

Ale nigdy nie zdradzałem, ani nie byłem
  • Odpowiedz
@hehehhhehe: o ile rakowy tekst mamy stanardowe komentarze wykopkow, jak to to bedac w zwiazku mozna sie spotkac tylko z innymi parami a partner/partnerka nie moze wyjsc na miasto samemu czy w towarzystwie singli bo dojdzie do jakiejs orgii.
  • Odpowiedz
@hehehhhehe: Ja tego nie rozumiem, z jednej strony na wykopie przeważa narracja, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje, a z drugiej wyśmiewane jest stwierdzenie, że "mężczyźni myślą tylko o seksie". Chyba jednak myślą, skoro nie mogą mieć bliskiej relacji z kobietą bez żadnych podtekstów?
  • Odpowiedz