Aktywne Wpisy
mk321 +2
#wojna #ukraina #rosja
Jeśli Ukraina amerykańskim sprzętem będzie mogła atakować lotniska w Rosji, bo stamtąd startują samoloty, to czy Rosja będzie mogła atakować lotniska np. w Rzeszowie, bo stamtąd startują samoloty?
https://kresy.pl/wydarzenia/ukraincy-ponownie-zwrocili-sie-do-usa-o-pozwolenie-na-uzycie-rakiet-dalekiego-zasiegu-atacms-na-terenie-rosji/
Ukraińscy urzędnicy zwrócili się do Waszyngtonu z prośbą o pozwolenie na użycie amerykańskich rakiet dalekiego zasięgu ATACMS do uderzenia w lotniska, których Rosja używa do odwetu za wkroczenie do obwodu kurskiego.
Jeśli Ukraina amerykańskim sprzętem będzie mogła atakować lotniska w Rosji, bo stamtąd startują samoloty, to czy Rosja będzie mogła atakować lotniska np. w Rzeszowie, bo stamtąd startują samoloty?
https://kresy.pl/wydarzenia/ukraincy-ponownie-zwrocili-sie-do-usa-o-pozwolenie-na-uzycie-rakiet-dalekiego-zasiegu-atacms-na-terenie-rosji/
smutny_przerebel +146
#cuckold
#p0lka
#przegryw
Zresztą przyjaźń damsko męska nie istnieje gdy chociaż jedna strona czuje do drugiej pociąg seksualny.
Poza tym ufam swoim partnerkom. Inaczej bym się z nimi nie wiązał
Wcale by cię nie obchodziło co baba robiła 3 dni z jakimś typem ( ͡º ͜ʖ͡º) i oczywiście bys na słowo uwierzył że napewno jej palcem nie tknal tylko tak z odruchu serca koło niej chodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak dobrze że teraz tyłu filantropow wśród ludzi ( ͡
Komentarz usunięty przez autora
Bym mu szybko i skutecznie pokazała szkole jak się człowiek wtedy czuję
I uważam że każda osoba która tak robi powinna dostać nauczkę od partnera za takie zachowania
Żeby partner zaczął #!$%@? dokładnie to samo
Więc jak ona sobie jedzie do kolegi na 3 dni , jej facet powinien jechać na 3 dni do koleżanki
Jak facet robi maślane oczy do jakiejś laski , to laska powinna zacząć chwalić jako cudowny i męski jest jej
@Linnior88 ale jaka zdrada emocjonalna? XD
Jak ziomeczek do mnie przyjeżdża na weekend i mu dać czystą kołdrę i zrobię naleśniki to zdradzam dziewczynę? On zdradza dziewczynę? No nie. Jedyna różnica że
Jakoś nie mam ochoty słuchać zdania osoby która się nie nadaje do niczego stałego
@Linnior88: nie tylko. Zwykli ludzie też. Najwięcej okradli mnie tacy ludzie, których zapewne uwązasz za dobrych.
Ale nigdy nie zdradzałem, ani nie byłem