Aktywne Wpisy
wonsisko +124
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
groman43 +26
Nadejsza wiekopomna chwila, jak to powiedział klasyk. Walduś, mam pomysła, jak to powiedział inny klasyk.
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
#wojna #ukraina #rosja
@Returned: Prawa nie zmienia się pod daną sytuacje. Mam wrażenie że piękne "demokratyczne deklaracje" sobie, a real politik sobie. Wiesz że druga wojna w Iraku(czyli 2003) była nielegalna w świetle prawa międzynarodowego? A myśmy w niej uczestniczyli, prócz nas była tylko Australia i oczywiście USA + UK. Nikt inny się nie zdecydował, wszyscy odmówili.
To teraz chciałbyś sądzić Polaków za Irak? Może i by trzeba
@Nolimit: A w Iraku, w 2003 ktoś wypowiedział wojnę Irakowi? Polska wypowiedziała? A Irak komuś wypowiedział?( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i pamiętajmy, że muzułmanie za nic mają życie "niewiernych".
@Returned: USA i UK sami przyznali że to była blaga. Tak samo z tym że Saddam miał b--ń masowego rażenia, której nigdy nie znaleziono.
"Jako dowód na współpracę irackiego reżimu z Al-Ka’idą
Jak ukraincy wybieraja sie do centrum handlowego gdzie jest ukrywany sprzet wojskowy to mamy zbrodnie na ludnosci cywilnej ahhh te podwojne standardy ( ͡° ᴥ ͡°)