Aktywne Wpisy

Grzesiok +207
Szkoda Leo.
Wiecie co w nim było najlepsze? Gość trafił do polskiej patologii i zaczął brać za mordy boiskowych pijaków i komuchów w biurach. Dlatego nie wytrzymał dłużej niż te 3 lata. Trzeba się go było pozbyć, bo podważał wieloletnie status quo meneli z piłkarskiego świata.
Minęły 2 dekady, a PZPN kurczowo trzyma się polskich selekcjonerów. Zrobiono cyrk z dwoma portugalskimi klaunami bez ambicji tyko po to aby znaleźć sobie wymówkę na
Wiecie co w nim było najlepsze? Gość trafił do polskiej patologii i zaczął brać za mordy boiskowych pijaków i komuchów w biurach. Dlatego nie wytrzymał dłużej niż te 3 lata. Trzeba się go było pozbyć, bo podważał wieloletnie status quo meneli z piłkarskiego świata.
Minęły 2 dekady, a PZPN kurczowo trzyma się polskich selekcjonerów. Zrobiono cyrk z dwoma portugalskimi klaunami bez ambicji tyko po to aby znaleźć sobie wymówkę na

damiz74 +19
Rozwój cywilizacji - loty w kosmos, kwantowe procesory, zimna fuzja. A u nas tradycyjnie ...
#bekazkatoli #katoland #braindead
#bekazkatoli #katoland #braindead

źródło: temp_file8826666445960870146
PobierzA teraz ...? Szkoda strzepic ryja ile sie ma na glowie a jeszcze dzieci niemam
@FejsFak: Ale to jest właśnie mega związane z wiekiem. Niektórym rodzice pomagają zbudować pewność siebie w domu, inni dostaną w dzieciństwie po mordzie i sie nauczą albo i nie
@kodecss: No powiedz jakie masz wielkie zmartwienia to ci powiem jak sobie z nimi radzić. Może ci to coś ułatwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FejsFak: No to fajnie, bo w mojej klasie taki cwaniak został po prostu u-----y na dupie w
@FejsFak:
1) Komis jest na koniec wakacji, a matura jest w maju. Jak masz jedynkę na świadectwie to do matury nie podejdziesz w tym roku, czyli pomachaj studiom na pożegnanie. Nawet na poprawkową maturę się nie zapiszesz bo termin na to jest do połowy lipca, czyli przed komisem.
2) Egzamin komisyjny dalej jest w obrębie szkoły i nauczycieli wybiera dyrektor - jak twój
Bycie dzieckiem jest przerąbane. Mam dowolność w robieniu wszystkiego, pracę swoją lubię, a nie muszę już się przejmować pierdołami. W życiu bym nie wrócił do tego czasu, teraz mam dużo mniej zmartwień niż jak byłem dzieckiem. Robię co chcę i jest elegancko.
Może jakbym był dzieciakiem z USA to może bym to jakoś wspominał, ale nie w latach 90 w Polsce xD
@PfefferWerfer: ale bullshit. a odklejeńcy plusują
@FriendLive: Wiesz o co chodzi, ale wybrałeś ścieżkę autyzmu. Chodzi o zminimalizowanie swojej zależności względem dzieciństwa w którym jesteś całkowicie zależny od swoich opiekunów i nauczycieli bez możliwości decydowania o sobie.