Wpis z mikrobloga

@zenon_z_chorzowa1: Czyli nie zwracasz uwagi na problemy, bo Ciebie nie dotyczą. Jak np. bogaci którzy fortunę odziedziczyli. "No jak można nie mieć własnego mieszkania w wieku 20 lat. Ludzie chcą jakichś mechanizmów kontroli, śmiechu warte. Nic, tylko wzajemne nakręcanie się."

Dla mnie szklanka zawsze do połowy pełna

Ta, dla Ciebie...i zgaduję że skoro nie odpowiedziałeś na zadane pytania wcześniej, to po prostu masz dobry ryj i wzrost a nie żadne
  • Odpowiedz
@Whereswally: A z jakim ona zwierzeciem to robila? P--------e znasz kogos 11 lat od mlodoscia a jakbys nieznal wcale. Czyli wychodziloby ze lepiej na divy chodzic niz w zwiazku byc. No w 2000 latach to zapewne fajne rzeczy sie dzialy gangi, szatanisci.
  • Odpowiedz
@Whereswally: A i czemu majac nagranie ze robi to ze zwierzeciem jakos anonimowo nie zglosiles tego albo po latach nie upokorzyles jej tym wstawiajac tez anonimowo do internetu?
  • Odpowiedz
A z jakim ona zwierzeciem to robila? #!$%@? znasz kogos 11 lat od mlodoscia a jakbys nieznal wcale.

@Winiok: Stary rzygać mi sie chce nawet teraz. Nie chodzi o to nawet ale ostatnie 2 lata prowadzila 100% podwoje zycie. Nawet jej rodzice mysleli ze rozstalismy sie dawno temu i przychodzę jako kolega. Tam kaskada klamstw siegala nieba. I nie tylko ja bylem tak oszukiwany ale nastepnych 2 ktorzy probowali z nią coś. Potrafiła mówić facetowi przez telefon jak go kocha w tym samym czasie ruchajac sie ze mną na "zgode" .

Ja bym nie ogarnął żeby wszystkim sprzedawać zupelnie inne historie i zeby to sie nie
  • Odpowiedz