Aktywne Wpisy

anoysath +1866
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

akNe +399
Macie tak czasami, że jak Wam się śni coś p--------o, to uświadamiacie sobie we śnie, że to na szczęście tylko sen i że zaraz się możecie z tego obudzić?
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I

źródło: IMG_1083
Pobierz
#logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: temp_file148715555481712155
Pobierz@KwiatGromu: Nie masz takiego wrażenia, tak jest po prostu.
@GratisLPG: Czarne owce zdarzają się wszędzie niezależnie od płci, ten konflikt jest sztuczny a różnej maści #przegryw -y jeszcze go podsycają. Idąc twoim tokiem myślenie będąc facetem możesz mieć wymagania odnośnie swojej
@KondominiumKatoSocjalistyczne wystawianie kogoś i nie szanowanie czasu tej osoby to jest większe szanowanie siebie? Ktoś to tak robi zasługuje na to samo.
@WielkiNos: Faceci się tego nauczyli od różowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WielkiNos: kobiety tak robiły i do nich wróciło ¯\(ツ)/¯
Olewać
Popieram. Zwłaszcza jak trafisz na księżniczkę, którą trzeba zabawiać, zawsze pisać pierwszy a ona nie daje nic z siebie. Chłopy się nauczyły, ale bab jest spory wybór i nie ma sensu pajacować, więc zrywają kontakt, bo to jedyne na co niektóre baby zasługują.