@koral_koloru_koralowego oznaczaj czy coś jest yt, czy nie. Nie dosyć że nie chce mi się oglądać jakiegokolwiek filmu tam, to już na pewno nie tego wygenerowanego przez AI
@Goronco: @conamirko Napiszę Ci wieczorem skrypt, który będzie przetwarzał każdy wpis z tagu #koralowezestawienia, dodawał opisy znalezisk, bezpośrednie linki oraz wrzucał automatycznie na np. #koralowezestawieniaplus . Jedyny mój warunek to to, żebyś znalazł jeszcze dodatkowo 2 osoby chętne, bo dla jednego użytkownika to mi się nie chce konsoli otwierać ( ͡º͜ʖ͡º)
no masz listę co warto a nie ma wielu wartościowych. Trochę ograniczające.
@Martenzyt_waleczny: Są wszystkie te, które w momencie przygotowywania listy były opublikowane na wykopie i w mojej ocenie nadawały się do polecenia innym użytkownikom. Temat o tym co dzieje się z kredytami w czasie wojny jest.
aha to ciekawe przeświadczenie że warto oglądać co ci się podoba
@Martenzyt_waleczny: Idź wyżywać się gdzie indziej. To są znaleziska, które osobiście wybieram i polecam innym. Jeśli nie odpowiada ci ta lista, to widocznie to nie jest tag dla ciebie. Idź poczytaj wykopalisko: https://wykop.pl/wykopalisko
@koral_koloru_koralowego: znowu będziesz mówić co czytać. Nie dziękuję. Po prostu wykop powinien inaczej wyglądać, chcesz robić swój blog to drogą wolna
Oto zestawienie najciekawszych znalezisk. Przyjemnej lektury! #koralowezestawienia
1. Dlaczego słynny tyranozaur miał tak krótkie przednie łapy?
2. Mrówki potrafią rozpoznawać zakażone rany i leczyć je antybiotykami
3. Pierwsze stałocieplne dinozaury pojawiły się 180 mln lat temu
4. Dlaczego wymarły ryby pancerne i ichtiozaury?
5. Zakręcony ferronematyk
6. Co linie widmowe mówią o rotującej gwieździe neutronowej
7. Astronomowie wykryli nierównowagę w globalnym bilansie energetycznym na Saturnie
8. Unikalne własności elektronowe szarej cyny
9. Animowana historia Polski
10. 10 powodów które czyniły Husarię niezwyciężoną
11, Słowianie czy Sławianie: ludzie słowa, sławy czy znad Sławutycza?
12. Gigantyczny arsenał nuklearny w Polsce Ludowej
13. Technika f-ORG wykryje najmniejsze zmiany w ludzkich fotoreceptorach
14. Narcyzm. Psychiatra obala internetowe mity
15. Profesor z Harvardu Chris Palmer o leczeniu schizofrenii depresji dietą
16. Uzależnienia behawioralne czym są i jak wygląda ich leczenie?
17. Co dalej z budową nowego dworca kolejowego Poznań Główny?
18. Co dzieje się z kredytami hipotecznymi w razie wojny?
19. Claude Monet. 7 faktów o tym artyście, o których nie mieliście pojęcia!
20. Krótka historia miasta Panama
21. Najbardziej niebezpieczny targ świata - Tajlandia
22. Samochodem na wakacje. Gdzie jest tania benzyna w Europie
23. Niesforne AI
24. Satelita Swift i AI ujawniają odległości najdalszych rozbłysków gamma
25. Przyszłość NVIDIA DLSS: Sztuczna inteligencja generująca tekstury i postacie
26. Podstawy sterowania SMARTHOME na przykładzie SUPLA + SMARTBOB
Tag do obserwowania lub czarnolistowania: #koralowezestawienia
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #nauka #historia #wykopnawykopie
OBY NIE
@Goronco: Przygotowuję dla ciebie listę. Problemy z prokrastynacją musisz rozwiązać sam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napiszę Ci wieczorem skrypt, który będzie przetwarzał każdy wpis z tagu #koralowezestawienia, dodawał opisy znalezisk, bezpośrednie linki oraz wrzucał automatycznie na np. #koralowezestawieniaplus . Jedyny mój warunek to to, żebyś znalazł jeszcze dodatkowo 2 osoby chętne, bo dla jednego użytkownika to mi się nie chce konsoli otwierać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Twoja lista jest ograniczająca, ogłupiającą wręcz.
@Martenzyt_waleczny: Nie rozumiem?
@Martenzyt_waleczny: Są wszystkie te, które w momencie przygotowywania listy były opublikowane na wykopie i w mojej ocenie nadawały się do polecenia innym użytkownikom. Temat o tym co dzieje się z kredytami w czasie wojny jest.
@Martenzyt_waleczny: Idź wyżywać się gdzie indziej. To są znaleziska, które osobiście wybieram i polecam innym. Jeśli nie odpowiada ci ta lista, to widocznie to nie jest tag dla ciebie. Idź poczytaj wykopalisko: https://wykop.pl/wykopalisko
Nie dziękuję.
Po prostu wykop powinien inaczej wyglądać, chcesz robić swój blog to drogą wolna