Wpis z mikrobloga

Pomimo wczorajszego meczu ja bym wolał żeby ten Probierz został na stołku. Dostał chujnie po Czesiu i portugalach, z morale na poziomie kupy i coś tam z tego wyrzeźbił. Może jak dłużej zostanie to coś z tego będzie. Pewnie nie ale już sporo tych zmian trenerów mieliśmy, teraz czas na zmianę zawodników i więcej młodych, bo widać że im się chce.

#mecz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

o betonie PZPN

@czechu92: ale przecież to nie beton biega po boisku, tylko zawodnicy z których może 20% gra w krajum a resztja koś daje radę w średnich albo nawet dobrych klubach europejskich.
Oni po prostu mają w------e. To nie zależy od atmosfery, dziennikarzy, śniadania ani tego czy Zieliński był ustawiony o 40cm za bardzo na lewo. W ciągu dwóch tygodni pozapominali jak się piłkę kopie? Lata im to koło
  • Odpowiedz
kiedy wy w końcu zrozumiecie, że problem nie tkwi w trenerze. Nawet jakby przyszedł Guardiola to #!$%@? by zrobił bo PZPN by mu się #!$%@?ł

@Tortcebulowy: zobacz sobie jak grają/grały inne reprezentacje, których wycena jest na poziomie polski i jak grają reprezentacje, które mają dobrych zawodników, a nie wiedzą jak rozgrywać piłki, bo trener nie spełnił dobrze swojego zadania. Co z tego, że Anglia ma super piłkarzy, jak ostatnie dwa
  • Odpowiedz
@czechu92: ja bym chciał Piszczka żeby przyszedł na lata bo Probierz swoje zarobi i odejdzie tak czy siak. Ryzykowne ale uwaga, mamy zero punktów, nie da się gorzej a na euro przy tych zasadach to powinna się dostać polska u21 nawet
  • Odpowiedz
@czechu92 Ale nasi to przegrańce z genu, strata jednego gola, przegrane jedno spotkanie a im się już NIE CHCE. I to widać. Gdyby mogli dali by surrender i poszli do domu. Mental 8 latka jak nie wygrywam to ja nie gram i idę do domu nara. Ograła ich j----a Mołdawia bo im się chciało biegać i wygrać mecz ktory dla nich i tak nie miał znaczenia. 1-2 z Austria i zostało
  • Odpowiedz