Wpis z mikrobloga

#famemma Siema. Kilka dni temu wyskoczyłem po 6 letniej przerwie i wracam na wykop. Co się dzieje na tym tagu? Powoli się zapoznaje z nowościami.
PS: Aidzialem gdzieś zdjęcie Isamu dziś na tagu. Czy to alimenciarz? Jeśli tak to w więzieniu do wora chowany od razu. Jak każdy alimenciarz zresztą
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kulis nie wiem. Przez ostatnie kilka lat dostęp do internetu miałem dosyć ograniczony :) co prawda jakieś strzępy informacji na temat freaków itd do mnie dochodziły, ale wiele jeszcze muszę nadrobić
  • Odpowiedz
@kulis no tak. Oczywiście szczęście jak zawsze. Mieszkam na codzień w UK, ponad 10 lat i zawsze spokój. Na wakacjach byłem w Polsce to zesrala się parówa i pogoniła na psy. To już taka prywata trochę. Z-----i ludzie
  • Odpowiedz
@SmartCheetah nie było listów. Nic by to nie dało. Od deski do deski. Gitem byłem ale zrezygnowałem po około 4 latach, jak okazało się że te zasady są #!$%@? warte, a wystarczy że wjedzie na zakład gość nabity sosem żeby był Gitem.
  • Odpowiedz
@kulis z kumplem byłem i przysralo się dwóch typów. Jeden okazał się właśnie z rodziny prawników, prokuratorów itd. Drugi z szanowanej rodziny lekarskiej. Jako, że mam brązowy pas w BJJ to przykleili mi to jako pobicie z użyciem niebezpiecznego narzędzia (w tym wypadku moje ręce traktowane były jako b--ń biała), a więc dostałem po 3 lata od łebka.
  • Odpowiedz
@PeckhamLondyn: utrzymujesz kontakt z osobami z którymi siedziałeś? jak oceniasz jedzenie? To wygląda tak, że masz śniadanie/obiad/kolację? nie wiem czy nie baitujesz ale powinieneś zrobić AMA xd
  • Odpowiedz
@odyn88 nie chce ama. Jedzenie #!$%@?. Ziemniaki popsute itd. Tak trzy posiłki dziennie o odpowiedniej wartości odżywczej i picie. Jakiś kompot itd. Bez własnego hajsu bym tam umarł z głodu. Kontakt mam z paroma osobami
  • Odpowiedz
@SmartCheetah nie wiem jak w PL, ja trenowałem w UK i tutaj jak masz odznaczenia w sportach walki itd to jesteś na liście osób potencjalnie niebezpiecznych. Policja robiła rozeznanie w moim środowisku jak zostałem zatrzymany i poddany wszystkim procedurom.
  • Odpowiedz