Wpis z mikrobloga

Mózgi większości wykopków to ściek i szkoda dla naszego narodu... Przyjezdzaja terrory*ci(nikt nie wie ilu z nich jest terrorystą) mamy im placic wieksze zasilki niz emerytury dla ludzi którzy przez lata utrzymywali ten naród ale trzeba krzyczeć bo pis to pis tamto ... Tylko ze teraz rządzi her Tusk nie pis zacznijcie patrzeć realnie nie przez teczowe okulary
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DEWASTATOR_TM gość ma troszkę racji, jakiekolwiek oburzenie decyzjami obecnego rządu jest odbierane jako atak na PO przy jednoczesnym uwielbieniu Pisu. Nie ma pola do dyskusji bo każdy anty Tusk jest oceniany jako pro kaczor.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ilawa: s*ram na pis tak jak i na po, poprostu nie chce bać się o córkę która wraca wieczorem do domu czy jakis bajlando jej nie zgwa*ci i jak ktoś twierdzi ze tak nie bedzie to jest idiotą widać to po zachodzie, nikt mi nie da zapewnień że imigranci(to nie są uchodźcy oni nie uciekaja przed wojną) to nie bandyci jeszcze do tego mam im płacić sociale( z gory zakladaja
  • Odpowiedz
  • 0
Wiec po co sie wypowiadasz na temat państwa skoro cie nie obchodzi ? Mnie obchodzi bo tu żyje jak wiele pokoleń mojej rodziny i nie godzę sie zeby ktoś z moich podatków płacił jakimś czarnuchom tylko dlatego że nielegalnie tu przybyli, okej kobiety dzieci uciekajace przed wojna nie przeszkadzaja mi nawet jestem za wspieraniem takich ludzi ale 20-paro letni zdrowi faceci co maja obie ręce do pracy ? Przeciez to robienie kurtyny
  • Odpowiedz