Aktywne Wpisy
trebeter +123
gabnakamura +225
Mirki lista stron z filmami i serialami online (warto zapisać):
Strony wideo(z własnym playerem):
vidix.pl
vider.info
cda.pl
Strony wideo(z własnym playerem):
vidix.pl
vider.info
cda.pl
Opcja konserwatywno-liberalna nie ma większości w tej formacji.
O powyższym typowy wyborca tej organizacji nie wie. Obecnie nie są to już, delikatnie mówiąc, wyborcy najlepiej wykształceni, jak w czasach sprzed stworzenia Konfederacji. Głosuje się, bo było fajnie na piwie z Mentzenem, Braun fajnie żyda zgasił, siksa ma długie nogi na plakacie.
Jak widać nie ma opcji, żeby taki skład wszedł w koalicję z PiS, w końcu Ordo Iuris nie pozwoli na takie coś.
Podpisano: wieloletni wyborca Korwina, za co przepraszam.
#bekazkonfederacji #polityka
Nawiasem mówiąc Zajączkowska byłaby idealnym Ministrem Aktywów Państwowych, widziałem jej aktywa na billboardzie
Zasrane malpy :D
@ish_waw: co świadczy tylko o tym, że stali się oportunistami. Ja przeszedlem z KO do Konfederacji, bo miałem dosyć ludzi którzy zabiliby cię za jakikolwiek sukces w którym oni nie mają udziału.
k0 to mierna partia dla miernych ludzi którzy chcą aby inni byli mierni jak oni, a najlepiej jeszcze gorsi.
@ish_waw: gratulacje, odkryłeś, że kobieta ma nogi
@ish_waw: Oni o tym wiedzą, tylko powtarzają bezmyślnie, że to jakaś zaleta, nie ma przymusu. A że ich partia przegłosowuje większościowo wrogie dla nich postulaty, to "hehe ważne, że lewaków d--a boli". Ot polityczni kibole
@ish_waw: Samo w sobie wykształcenie to żaden autorytet, ani coś dobrego. Mengele też był wykształcony, ale czy był dobrym człowiekiem? Od osoby wykształconej domyślnie się oczekuje, że
@ish_waw: ciekawi mnie czy ci wielbiciele Brauna w końcu zrozumieją że jego działania dziwnym trafem pokrywają się z działaniami typu "false flag", z których małym kosztem najwięcej zyskują... Syjonisci :)
Akurat w apogeum działań IDF w Strefie Gazy, w momencie gdy trup palestyńskich cywili ścielił się gęsto, jakiś narodowy lider w państwie od lat oskarżonym przez żydów o antysemityzm, odpala gaśnice w sejmie żeby zgasić żydowski świecznik xD sebki i mariuszki klaszczą uszami, a cała uwaga europejskich portali przenosi swoją uwagę ze strefy gazy na Polskę, w której odradza się