Aktywne Wpisy
Dawul +75
Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi nie tak.
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
jmuhha +573
i komu to przeszkadzało ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym znaleźć pracę, gdzie miałbym czas dla siebie (podcasty, książki, Rust), myślałem o ochronie, znajdę coś z lekkim stopniem niepełnosprawności czy trzeba mieć umiarkowany lub znaczny? Mam więcej niż 26 lat i nie jestem studentem.
#praca #ochrona #prawo #niepelnosprawnosc #kariera
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie znam się na tej branży, wiedziałbyś na co zwracać uwagę w ogłoszeniach?
Mam wrażenie, że kiedyś więcej takich stanowisk było jak płacili poniżej minimalnej.
Wiem co to jednego stanowiska na razie, że pracownicy musieli być wpatrzeni w monitory non-stop.
Mieszkam w Łodzi
Angielski znam biegle, zarówno w mowie i piśmie, ale zależy mi na tym, abym poza obchodami, ew. czasem odebraniem telefonu czy coś mógł siedzieć z moim laptopem lub książką. Tak, wolałbym nie siedzieć po 300h godzin miesięcznie w pracy...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·