Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałbym znaleźć pracę, gdzie miałbym czas dla siebie (podcasty, książki, Rust), myślałem o ochronie, znajdę coś z lekkim stopniem niepełnosprawności czy trzeba mieć umiarkowany lub znaczny? Mam więcej niż 26 lat i nie jestem studentem.
#praca #ochrona #prawo #niepelnosprawnosc #kariera

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ziemniag

Nie znam się na tej branży, wiedziałbyś na co zwracać uwagę w ogłoszeniach?
Mam wrażenie, że kiedyś więcej takich stanowisk było jak płacili poniżej minimalnej.
Wiem co to jednego stanowiska na razie, że pracownicy musieli być wpatrzeni w monitory non-stop.
Mieszkam w Łodzi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jak nie masz problemu walić po 240h albo i 300 to na luzie znajdziesz bez problemu, w dużym mieście na jakimś biurowcu będziesz chodził obchody i siedział i nic więcej. Jak chcesz pracować tylko godziny etatowe tzn 160-180 to już trudniej i pasowałoby dołożyć C1 z angola, bo mało kto w ochronie to ogarnia. Status studenta i tak powyżej 26 roku życia nic by ci nie dał, bo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie przesadzaj u mnie w agencji zwykle się robi koło 180. Czasem się zdarza że robi się po 250 gdy się wykruszy parę osób. Ale niestety u mnie nikogo się nie zatrudni z lekkim. Nieopłacalny. Ale są agencje które zgarniają odrzuty z innych agencji więc któraś w końcu zechce.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Anonim
Angielski znam biegle, zarówno w mowie i piśmie, ale zależy mi na tym, abym poza obchodami, ew. czasem odebraniem telefonu czy coś mógł siedzieć z moim laptopem lub książką. Tak, wolałbym nie siedzieć po 300h godzin miesięcznie w pracy...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz