Aktywne Wpisy
Korsir +98
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Anoncio2111 +248
Czy rybom wolno plusa?
Mieszkam na osiedlu, na którym nowy zarząd zrobił sobie nowe szlabany. Pies drapał, że to wszystko nie obyło się bez scen rodem od Barei. Otóż uchwalili sobie, że wszyscy muszą mieć nowe piloty i nalepki na szybę z rejestracją i logiem osiedla. Problem w tym, że nie wydają tychże najemcom mieszkań (czyli między innymi mnie). Co więcej grożą odholowywaniem samochodów bez naklejek.
Pilot mam, bo właścicielka wzięła na swój samochód, bo i tak tu nie mieszka i nie parkuje. Naklejki nie mam i nie dostanę, muszę parkować na parkingu płatnym pod pasażem handlowym.
Czy można cokolwiek z tym zrobić, jakieś kroki prawne? Czy w przypadku faktycznie odholowania, można gdzieś to zgłosić, czy jednak prawo stoi po stronie spółdzielni?
#pytanie #poradaprawna #prawo