Aktywne Wpisy
mickpl +1518
cytmirka +195
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Czy Polki powinny móc legalnie wchodzić w związki i uprawiać s*ks z obcokrajowcami?
może się gzić nawet i z 500 dziennie, ale niech potem nie płacze jak ciemny ucieknie i niech nie żąda żebym to ja z własnych podatków (które mam ze swojej ciężkiej pracy) łożył na mulackiego bękarta. A ucieknie, w Stanach prawie 80% czarnych dzieci rodzi się w rodzinie gdzie matka nie ma męża.
@sztefen_muller: problem jest podwójny, bo ów bękart będzie polskim obywatelem. Imo prawo krwi powinno być zmodyfikowane: żeby dostać obywatelstwo trzeba mieć polskiego ojca
To raczej nic nie da, na pewno znajdą się simpy, którzy uznają mulaciątko... Zresztą obywatelstwo mi nie przeszkadza, tylko pobieranie socjali. Jak ktoś żeruje na polskim budżecie (czyli moich pieniądzach!) to dla mnie nieważne czy jest Polakiem, Niemcem, Ukraińcem, Żydem czy Murzynem - nienawidzę go tak samo ヽ( ͠°෴ °)ノ
Komentarz usunięty przez moderatora