Wpis z mikrobloga

@ciasteczkowy_otwur: nie i tak - (pierwszy raz w życiu w sumie) od straciłem mimowolnie z 5 kg, bo od lutego tego roku mam gorszy okres. Od około miesiąca czy półtora już nie spada waga. Sylwetka szczupła, jako dziecko bywały może delikatne niedowagi. Nie miałem problemu z brakiem siły (jak na swoją sylwetkę).
Teraz jestem chudy, ale w normie. Ale też odstawiłem praktycznie słodkie całkowicie od tego lutego, bo mi apetyt
  • Odpowiedz
@kaktus_z_ostrymi_kolcami: generalnie to do lekarza po prostu śmigaj i go męcz, samemu się nie lecz ¯\(ツ)/¯ a to pytanie powyżej, to kontrolne - ludzie jarają bakę, potem kolejnego dnia wpieprzają słodycze, w weekend pobalują przy wódeczce, a na dodatek ich największy wysiłek w ciągu dnia to spacer do sklepu po energetyka i dziwią się, że im organizm nie pracuje. Potem lekarzowi oczywiście o tym nie mówią, bo przecież to normalne.
  • Odpowiedz
@kaktus_z_ostrymi_kolcami: ziomuś to był wstrząs anafilaktyczny. Masz alergię na mango lub alergie krzyżową gdzie mango daje objawy. Ewentualnie mogły być jakieś zanieczyszczenia opryski. Różne odmiany owoców inaczej mogą reagować.

Miałem identycznie z jabłkiem, ale tylko z jedną konkretną odmiana. W 15 min swędzenie nóg i rąk, opuchlizna w przełyku (jak przy zapaleniu gardła) ale bez bólu. W 1h wszystko minęło, ale ogólnie zakończyło się karetką (przyjechali jak było już po
  • Odpowiedz