Wpis z mikrobloga

@angel-frome wiedzę masz na poziomie małego dziecka. W Afryce i na półwyspie arabskim jest non stop jakaś wojna, miliony umierają, a to że jesteś ignorantem i się niczym nie interesujesz, a tik tok i inne media ci tego nie powiedzą, to inna sprawa.

Gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o temacie, to byś wiedział też, że Polacy uciekali nawet do Ameryki Południowej, ale co ty możesz wiedzieć, drogie dziecko?
  • Odpowiedz
@srogie_ciasteczko: dzieciaczku, ale takie tanie manipulacje to sobie możesz uprawiać ze swoimi upośledzonymi kolegami.
Zapytałem kto ucieka przed wojną, a ty mi pierdoIisz o półwyspie arabskim.
Nie wiesz kto ucieka, nie wiesz skąd, nie masz bladego pojęcia kim są ci faceci.
Wracaj człowieku do szkoły bo jeszcze długa droga przed tobą, żeby się brać za poważne tematy.
No i nie zapomnij zrobić szlaczków po lekcjach.
  • Odpowiedz
@muchabzz: ja dokładnie podawałem przykład tego jak Tusk i jego partia bezczelnie kłamała w sprawie wiz - wykorzystała to cynicznie, przed dwoma poprzednimi wyborami; a "fikołki" to znowu robią tuskowcy i na wszelki sposoby robią kurę z logiki twierdząc, że obecnie jest sytuacja przy granicy inna, niż za pisu
mam wymienić trzy afery? na portalu najbardziej betonowej bojówki Donalda? tutaj grzano aferę nawet ze zdechłej wiewiórki, tego że córka Dudy
  • Odpowiedz
@huncwot_ tak myślałem :)
Napisałeś takie jakieś brednie, że nawet ja o nich nie słyszałem , a jakoś tak ostatnio sporo się interesuje :). PiS miał rozbierać Ukrainę ? I to niby Tusk tak mówił ?:)
Bóg cię opuścił

A co do pięciu afer PiSu to jesteś 34 pisiorem , któremu zadałem to pytanie i żaden nie napisał o ani jednej ;)
No bo przecież żadnych nie było :)
  • Odpowiedz
@muchabzz: dla was każdy jest pisiorem, kto dnia nie zaczyna od walenia konia pod obrazek z Tuskiem
Dałem ci przykłady z jakich bredni grzano afery, to że ich nie pamiętasz, mnie nie dziwi, bo szczytem intelektu twojej protezy mózgowej jest spamowanie typu „ale ośmiorniczki xd”
Główny temat dotyczy tłuku nieudolności obecnego rządu dlatego takie cymbały muszą oczywiście zmieniać temat na poerdolenie o Pisie
  • Odpowiedz
@huncwot_

@muchabzz: dla was każdy jest pisiorem, kto dnia nie zaczyna od walenia konia pod obrazek z Tuskiem

Dałem ci przykłady z jakich bredni grzano afery, to że ich nie pamiętasz, mnie nie dziwi, bo szczytem intelektu twojej protezy mózgowej jest spamowanie typu „ale ośmiorniczki xd”

Główny temat dotyczy tłuku nieudolności obecnego rządu dlatego takie cymbały muszą oczywiście zmieniać temat na poerdolenie
  • Odpowiedz
@muchabzz: p--------z takie wyrywy, że szkoda je komentować. zlepek propagandowego spamu który masz zamiast mózgu
a tych "afer" nie wymyśliłem, nieuleczalny jełopie
  • Odpowiedz
ale ty masz zajebiście silną psychikę

@huncwot_: na tyle silną żeby odpowiedzieć na zadane pytanie. A ty uciekasz od odpowiedzi. Czemu tak się boisz? xD
  • Odpowiedz
@aarahon: w maju weszła ustawa, w życie dzięki której będziemy zmuszeni wypłacać zasiłki na wysokości tych niemieckich, "emigrantom" których jesteśmy zmuszeni przyjmować. Dopiero jak sprawa wyszła na jaw to Tusk dumnie oświadcza, że jedzie do Niemiec negocjować i ch wynegocjuje ale i tak wy mu dalej będziecie o--------ć galę i z dumą gadać, że nie ulegacie pisowskiej propagandzie
  • Odpowiedz
@muchabzz: wymieniłem ci jełopie ale jesteś zbyt głupi by cokolwiek zrozumieć.
temat dotyczy zupełnie czego innego ale twoja proteza mózgowa potrafi jedynie srać spamem o PiSie
  • Odpowiedz
@huncwot_ ale Ty się miotasz.
No nie. Nie wymieniłeś.

Piec największych afer pis.

Możesz sobie rzucać wyzwiskami. Próbować mnie obrażać ... Nic to nie da. Ja nadal że stoickim spokojem zadaje ci to
  • Odpowiedz