Wpis z mikrobloga

Czy jeśli będę chodzil do psychiatry po leki i uczęszczał na psychoterapię. To czy będę miał możliwość dołączyć kiedyś do wojska. Mam plan leczyć się na ADHD, ale kiedyś może będę chciał dołączyć do wojska, że względu na zarobki i emeryturę. Czy jeśli nie przyznając się do tego fakty, są oni w stanie to sprawdzić i odmówić mi służby? #wojsko #adhd #psychiatra
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nowyinwestor: Jeśli tylko komisja wojskowa dowie się że masz problemy z psychiką, to już będziesz ściślej badany. A jak wyjdzie że masz ADHD to już będzie pozamiatane. W wojsku potrzebni sa ludzie silni psychicznie i bez żadnych artefaktów na zachowaniu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wiskoler_double: na codzien zachowuje się normalnie, mam silny charakter, mogę jedynie wyglądać na trochę zakręconego. Mam kategorie A, tylko pytanie czy jeśli zgłosze się do służby to czy sprawdzaniu mnie w jakikolwiek sposób, zobaczą że się gdzieś leczyłem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wierzbek: mam kategorie A, tylko pytanie czy jak zgłoszę się do służby to czy sprawdzaniu moich danych itp. zobaczą gdzieś w systemie, że leczyłem się u psychiatry. Bo tak to wolę chyba żyć z objawami ADHD, żeby mieć ta możliwość pójścia do wojska.
  • Odpowiedz