Aktywne Wpisy
czechu92 +15
Moja pierwsza nocka z wykopem. Wiem tylko że mam nie tagować. Co wy tu zwykle robicie na nocnej?
diler_biedy +17
#pokazauto #samochody #basemodelsonly
Chłop wydał ostatnie pieniądze, i cieszy się pierwszym nowym autem,
Coś wspaniałego dla kogoś kto całe życie jeździł gruzami (。◕‿‿◕。)
Chłop wydał ostatnie pieniądze, i cieszy się pierwszym nowym autem,
Coś wspaniałego dla kogoś kto całe życie jeździł gruzami (。◕‿‿◕。)
Podsumowując, obecny rząd nie jest idealny i nieraz się łapie za głowę, że popełniają proste błędy, których dałoby się uniknąć, ale musieliby się naprawdę postarać, żebym przestał na nich głosować i poszedł głosować na Konfę xD (PiS jest u mnie skreślony do końca życia). I spoko, możecie sobie pisać, że mnie dupa boli, ale po prostu patrzę na to z trochę innej strony niż Wy.
#wybory #polityka #przemyslenia #bekazpisu #konfederacja #bekazkonfederacji #sejm
@Koziom: Żaden wyborca Tuska, Hołowni czy Kosiniaka nie będzie od nich oczekiwał takich akcji bo wszyscy wiedzą że są to normalni poważni ludzie i politycy, natomiast wyborcy Konfederacji wręcz oczekują od swoich guru uprawiania chuliganerki. Liść na mordę dla Boniego od Korwina, gaszenie menory i ściąganie flagi Ukrainy z
@Koziom: #!$%@?; wzorowa manpulacja; w 2015 na wykopie była jazda po PO, a po wygranych wyborach, zachwyt nad PiSem, wszystko to w kontekście afery z ośmiorniczkami i ogólnego zmęczenia ośmioletnimi rządami POPSL, analogiczna sytuacja miała miejsce ubiegłej jesieni, tylko w drugą stronę - wspólne było to, że
@lumpex200: szkoda, że tak nie bronią Kościoła przed pedofilami w sukienkach
@lumpex200: Mnie oburza niszczenia jakiejkolwiek własności, która do wandala nie należy.
Do aresztu do wyjaśnienia wrzuciłbym i tych lewaków bazgrających po murach kościelnych, i Brauna latającego z gaśnicą. Najlepiej do jednej celi na 24h ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ
Komentarz usunięty przez moderatora
a no tak, żeby o tym wiedzieć trzeba wyjść poza swoją bańkę oglądania prawackich mediów xD
Komentarz usunięty przez moderatora