Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +228
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
powodzenia +109
wgrywanie mp3 / video na telefon z androidem:
- podłączasz telefon kablem do komputera
- otwierasz eksplorer plików
- robisz kopiuj wklej
wgrywanie mp3 / video na iphone:
- podłączasz telefon kablem do komputera
- otwierasz eksplorer plików
- robisz kopiuj wklej
wgrywanie mp3 / video na iphone:
#perfumy
prośba człowieku, jeśli chcesz oczekiwać współżycia czy zainteresowania płci przeciwnej to miej ładną morde i ciało, a nie perfumy, ewentualnie jakiś Sauvage bo na pewno były twojej wybranki co ją ostro peklował psikał się Dior Sauvage aż kukle piekły
Nie rozumiem emocji.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Motywacje są różne.
Ale serio psikasz się tylko tym co ci odpowiada? Nigdy nie bierzesz pod uwagę że coś komuś może się podobać?
@Martenzyt_waleczny: w liczbie pojedynczej zaznacza się chęć współżycia z kolegą xd
nazywasz mnie do tego jeszcze toksykiem, ja ciebie w żadnym wypadku nie wyzwałem ani nic podobnego
A kolega niżej normalnie odpisał i da się rozmawiać.
@Martenzyt_waleczny: na pewno nie psikam perfum, które mi się nie podobają, a np niebieski/koleżanka/ciotka mówią 'ale ładne' :) Przecież to my mamy je na sobie i to my musimy się z nimi dobrze czuć.
Jeśli coś, to biorę pod uwagę rzeczy typu 'nie psikać ulepów w upał, by nie podusić otoczenia', chociaż to akurat też pokrywa się z moimi
Miałem właśnie zadawać kolejne pytanie czy na tagu są same niebieskie paski xd miałem takie wrażenie
@loopie96: To w ogóle jakiś zjeb, weźmy go olejmy i jego głupie pytania, bo trąci jakimś trollem. Do tego 3 miechy konto i bordo, mocno podejrzane.
Mówię o męskich perfumach
Od razu wychodzicie z jakimś toksycznym podejściem chciałem podyskutować