Aktywne Wpisy
civilburger +164
W lutym urodziło się mniej niż 18 tys. dzieci.
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci

Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo
źródło: ceny mieszkań
Pobierz

Już wiem po co ostatnio tak często korwina zapraszają do tv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#korwin #prawica #bekazkorwina
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MdS_te5OPYU#t=96
autentycznie w
Co do antysemityzmu to chyba w tamtych czasach był powszechny po każdej stronie.
Tak czy inaczej w latach 30 hitler zaczął mordować niepełnosprawnych, pedałow, kastrował również osobników chorych psychicznie czyt. aspołecznych (tak to prawda), upośledzonych, z depresjami i
A teraz to co masz u nas? Dokładnie to o czym mówisz! Korporacje wspierane przez rządy innych krajów i nie tylko wspierane z resztą. A z drugiej strony co masz? Przedsiębiorstwa uciskane przez własny kraj! I do tego masz korporacje zachodznie wspierane przez nasz kraj! Tak zaczęło się od lat 90
Teraz druga sprawa, skoro już teraz rządy pomagają korporacjom, to jak wyobrażasz sobie na wprowadzonym przez krula wolnym rynku? Wtedy małe przedsiębiorstwa
A i biedronka została założona przez polaka i sprzedana bodajże jakiemuś Portugalczykowi, który jest teraz jednym z najbogatszych w swoim kraju
@xzn_: skisłem :-) serio nie chce mi się prostować twoich uogólnien wszystkich i pomyłek.
źródło: comment_ymCPqBXyKhOkTWVBsTJH3nIGRhLh0ViY.jpg
Pobierz