Aktywne Wpisy

bet730 +164
================
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!

źródło: coeff_13.03
Pobierz
Ana77 +15
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Mam dość gęste i aktualnie krótkie włosy. Chcę sobie układać je dość klasycznie, przedzialek i zacses na bok.
#fryzjer albo może #barber zasugerował łączenie pasty z pudrem żeby te włosy unieść i no usztywnić, wiadomo.
Pastę mam - legendarny Beach boy, ale jaki #puder do tego?
A może macie inne sugestie, jak łatwo sobie ułożyć takie włosy tak, żeby było to trwałe? Chciałbym, żeby były dobrze ułożone przez kilkanaście godzin.
Odpadają jakieś kosmetyki, które wymagają suszenia włosów po aplikacji, gdyż aktualnie nie posiadam suszarki.
No i wolałbym wydać jak najmniej pieniędzy xd
#wlosy #fryzura #modameska #fryzjerstwo #kosmetyki #pytanie #pytaniedoeksperta
źródło: 741cf9f166f1970982c27ea143cd3486
Pobierz@Shatter: xD
https://beardman.pl/pomada-do-wlosow-reuzel-clay-matte
No i czy z doświadczenia polecasz jednak inny puder? Bo mi się w oczy rzucił uppercut w cenie ~40 zł za 20g
@WaveCreator właśnie gdybym miał ochotę trzymać znowu długie ładne włoski, to może by
https://allegro.pl/oferta/puder-do-golenia-talk-fryzjerski-bandido-barber-meski-do-skory-powder-260g-14157355706?bi_s=ads&bi_m=productlisting:mobile:queryandcategory&bi_c=YWQwZTFjZTktNWZlYS00YmYzLWJkNmMtMmRiOGJmOTA3YzkxAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=6ba15c7a-e6d4-48cd-b04e-a2a0c646191a
@Shatter: jasne, rozumiem, ale rozważ to kiedyś, bo serio, to będzie gamechangerem w w kwestii stylizacji włosów ;) A czasu nie zajmuje aż tak dużo, może na początku, ale jak załapiesz wprawę to wystarczy 5, max 10 minut, a fryzura będzie się trzymała cały dzień.
źródło: reuzel
PobierzWłaśnie ten śmieszny Beach boy ma u mnie ok. rok i ponad pół opakowania mam xd