Aktywne Wpisy

bruhmomentow +36
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną
źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
Rembrant +32
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz

Jest tu jakiś historyk na stali i potrafi wyjaśnić fenomem XX-wiecznych Żydów? Nawet nie z historycznego punktu widzenia tylko pod kątem rozwoju osobistego xD Mieli mindset żeby inwestować w naukę i swoje skille? Nie pili alkoholu albo pili mniej niż polacy? Mental? Religia pomogła im trzymać pewne zasady i wyrobić pewne wartości? Pomagali sobie nawzajem bardziej niż Polacy? A może byly bardziej cwani i umieli robić deale niekoniecznie będąc lolajlnym i sprawiedliwym? Może gdyby odkryć ich fenomen, zebrać jakieś wspólne cechy, nawyki to można zrobić judemaxxing.
#historia #wojna #iiwojnaswiatowa #zydzi #judaizm #rozwojosobisty #izrael #religia #przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: Jewish-Art
Pobierz@bazyli29391: Nie ma czegoś takiego jak cywilizacja rzymsko-chrześcijańska. Jest Grecko-Rzymska i judeochrześcijańska.