Fenomen słoweńskiej siatkówki. Och i Ah ale poza ME (turniej 3 kategorii) nie znajdziesz tej drużyny na pudle żadnej poważnej imprez tj IO, MŚ i VNL. A mają jedną z najstarszych reprezentacji.
@soklop: Mozić, Braćko, Mujanovic, ten drewniany środkowy co ma 210 wzrostu i fajny sypacz młody z Mariboru, co idzie do Włoch, ale zapomniałem nazwiska i w mojej ocenie poza hajpem na Nikołowów, będę lepsi sumarycznie niż Bułgaria oparta na Simeonie i Alexie
@czarny_matt94: pewnie o Najdicia chodzi. Raz go widziałem i opinii nie mam wyrobionej. Pomiędzy nim, a Ropretem/Vinciciem jest jeszcze Planinsiś i Pernus, którzy poziomem są zbliżeni do jakiegoś Seganowa czy Ćoricia. Na żadnej pozycji u nich tragedii nie będzie.
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
Och i Ah ale poza ME (turniej 3 kategorii) nie znajdziesz tej drużyny na pudle żadnej poważnej imprez tj IO, MŚ i VNL.
A mają jedną z najstarszych reprezentacji.
#siatkowka