Aktywne Wpisy
Pudzianator321 +30
Jak najlepiej zmotywować programistów w zespole?
Krótko o mnie: od niedawna TechLead i menedżer w jednym z dużych inwestycyjnych korpo, ponad 16 lat exp-a, pracowałem jako CTO startupu we Francji
Mam problem z devami w zespole bo mam przeczucie że za mało pracują. Piszemy jedną dużą appkę od zera, której deadline mamy na maj/czerwiec 2025, ale chciałbym dowieźć do jesieni (żebyśmy zostali wyróżnieni i wszedł jakiś awans (ʘ‿ʘ)
Krótko o mnie: od niedawna TechLead i menedżer w jednym z dużych inwestycyjnych korpo, ponad 16 lat exp-a, pracowałem jako CTO startupu we Francji
Mam problem z devami w zespole bo mam przeczucie że za mało pracują. Piszemy jedną dużą appkę od zera, której deadline mamy na maj/czerwiec 2025, ale chciałbym dowieźć do jesieni (żebyśmy zostali wyróżnieni i wszedł jakiś awans (ʘ‿ʘ)
symetrysta +20
Ludzie zawsze byli zawistni, ale chwalenie się swoją zawiścią w internecie, to już wyższy poziom.
#nieruchomosci #flipmieszkania
#nieruchomosci #flipmieszkania
Na zdjęciu ja w najwęższych spodniach znalezionych w Reserved (rozmiar 31).
#modameska #auschwitz #anoreksja
Za cholerę nie mogę przytyć, a #!$%@? bez przerwy.
Tylko sram dużo : D
@messi169: mam orzeczony zespół Marfana, którego objawami są m.in. zmniejszona masa tkanki mięśniowej i podskórnej tkanki tłuszczowej. Więc teksty o jedzeniu miliarda kalorii kierujcie do mojego znajomego który jest zdrowy, minimalnie niższy, waży tyle samo, je dużo, ale ZDARZA MU SIĘ PRZYTYĆ (po wakacjach na których jadł górę żarcia przywiózł kilkukilogramowy "brzuszek"). Gdyby ćwiczył, nabrałby też mięśni. Mi się wahania masy nie zdarzały nigdy. Więc jest fizycznie możliwe bycie
Komentarz usunięty przez moderatora
ja na twoim miejscu zrobiłbym jak badania i szukał przyczyny bo na naturalne to nie wygląda
Jedne i drugie są całkiem spoko. A rozmiar to...
Serio, znaleźć na mnie spodnie to dopiero masakra. Szczególnie, że niewysoki też jestem, często widuję np 28/34 które już są za długie.