Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +394
Bawi mnie że ludzie / rząd / urzędy cisną po #programista15k którzy przechodzą na b2b, a wszyscy zapominają o majstrach co wszystko biorą w gotówie do łapy i c--j, nie zapłacą żadnego podatku xD
#polska #podatki
#polska #podatki
lunaexoriens +9
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Serio jest tu jakiś szajbus, który uważa ze PiS jest gotów na narracje: "no nie poparliśmy bo dopłaty pompują ceny!". Przecież można n---------c w przeciwnika z siła 2x - raz za to ze r------l rynek, a drugi za to ze nie poparł "poprawionego" programu.
#nieruchomosci
Nie klei mi się to co napisałeś. Ja to inaczej widzę- jeśli PO przegłosje to z PiSem, które przedstawia jako źródło zła, korupcji i zepsucia to może chwilowo kilkanaście tysięcy osób się ucieszy, ale po wzroscie cen ten program będzie z roku na roku coraz bardziej ciążyć na PO. Polska 2050, Lewica i Konfederacja rozwalcują ich tym tematem podczas wyborów za 3 lata i PO skończy z ..20%?
Tusk gra na ostro, bo był zdesperowany żeby wygrać wybory dlatego odpalił wszystkie dziala i sztuczki - przejęcie telewizji po bandzie, rozdawnictwo wyborcze. Cena tego jest taka, że teraz za wszelką cenę nie może dopuścić do powrotu pis+konfederacji, bo eskalacja poszła szczebel wyżej i pisowcy jeszcze ostrzej w niego uderzą niż on teraz w
@Czoso: nie mowie ze przyniesie mu popularność, ale jeśli to trafi pod glosowanie, to nie ma c---a we wsi żeby tego nie przegłosowano. Myślę ze tez przeceniasz moc głosów osób kupujących mieszkanie. Pomijam ze cały temat można pięknie rozmywać atakując PiS, a czasu do wyborów parlamentarnych jest mnóstwo.