Wpis z mikrobloga

Beka z ludzi co myślą ze kredyt 0 pro nie wejdzie, to nie kraj w którym podejmuje się racjonalne decyzje. Popatrzcie na zbity kapitał polityczny na "podniesionym i zrównanym wieku emerytalnym". Jeśli do rozdania są pieniądze i opozycja tego nie poprze, to partia rządząca ma amunicje do n-----------a w nią przez cala kadencje. Będzie pompa i c--j! Ten tag jest tak nudny i przewidywalny po pewnym czasie, ze k---a większą ekscytacje czuje się przy prognozie pogody xD sprawdzi się? A CO JAK NIE PRZEWIDZIELI?! JAK SPADNIE TEN DESZCZ?!?!!! O BOZE! O K---A!

Serio jest tu jakiś szajbus, który uważa ze PiS jest gotów na narracje: "no nie poparliśmy bo dopłaty pompują ceny!". Przecież można n---------c w przeciwnika z siła 2x - raz za to ze r------l rynek, a drugi za to ze nie poparł "poprawionego" programu.
#nieruchomosci
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kutafonix215:

Nie klei mi się to co napisałeś. Ja to inaczej widzę- jeśli PO przegłosje to z PiSem, które przedstawia jako źródło zła, korupcji i zepsucia to może chwilowo kilkanaście tysięcy osób się ucieszy, ale po wzroscie cen ten program będzie z roku na roku coraz bardziej ciążyć na PO. Polska 2050, Lewica i Konfederacja rozwalcują ich tym tematem podczas wyborów za 3 lata i PO skończy z ..20%?

Tusk gra na ostro, bo był zdesperowany żeby wygrać wybory dlatego odpalił wszystkie dziala i sztuczki - przejęcie telewizji po bandzie, rozdawnictwo wyborcze. Cena tego jest taka, że teraz za wszelką cenę nie może dopuścić do powrotu pis+konfederacji, bo eskalacja poszła szczebel wyżej i pisowcy jeszcze ostrzej w niego uderzą niż on teraz w
  • Odpowiedz
  • 0
Ty mówisz, że wprowadzenie BK0 przyniesie mu popularność.

@Czoso: nie mowie ze przyniesie mu popularność, ale jeśli to trafi pod glosowanie, to nie ma c---a we wsi żeby tego nie przegłosowano. Myślę ze tez przeceniasz moc głosów osób kupujących mieszkanie. Pomijam ze cały temat można pięknie rozmywać atakując PiS, a czasu do wyborów parlamentarnych jest mnóstwo.
  • Odpowiedz