Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
..... "Powiewają nad Kopcem Kościuszki w Krakowie przede wszystkim Barwy Biało-Czerwone, ale też 4 lipca – flaga Stanów Zjednoczonych, a 14 lipca Tricolore Republiki Francuskiej," ....
#ukraina #polska #bekazprawakow #4konserwy #usa #francja #konfederacja #polityka #ruskapropaganda
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Pomorski_Wilk: przecież faszerujemy ich bronią, i zajmujemy konkretne stanowisko trudno tutaj mówić o neutralność, w mojej ocenie ze względu na zaangażowanie tak wielu państw po jednej i drugie stronie mamy może nie pelnoskalową ale "pełzającą" III WW
@bombastick: ta, tyle że byłem gotów wpłacić na ZSU a ty nie, to kto tu jest za Ukrainą a kto nie ?
Ty tylko sączysz propagandę
USA od początku w dwóch wojnach światowych gospodarczo wspierały antyniemieckie koalicje
@Ruskitroll123: na pewno nie ty,
P. S patrz że też wcześniej cie nie wyhaczylem AquaMEM stary
głupolu g---o byś wpłacił wymiękł byś jak z w starciu na paszporty z @BayzedMan
@bombastick: no to dawaj
@bombastick: nie wiem o czym mówisz ale ok