Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
..... "Powiewają nad Kopcem Kościuszki w Krakowie przede wszystkim Barwy Biało-Czerwone, ale też 4 lipca – flaga Stanów Zjednoczonych, a 14 lipca Tricolore Republiki Francuskiej," ....
#ukraina #polska #bekazprawakow #4konserwy #usa #francja #konfederacja #polityka #ruskapropaganda
Komentarz usunięty przez autora
@Stabilizator: widzę pożytecznego w swoim wątku
@DorianJS: tym ważnym wydarzeniem również dla nas jest trwająca za naszą wschodnią granicą agresja naszego największego wroga na niepodległy kraj. W naszym interesie jest wspieranie Ukrainy w walce z nim nie tylko militarnie i gospodarczo ale również poprzez symboliczne gesty.
Czegoś jeszcze nie rozumiesz?
@
@bombastick: skoro tak bardzo chcesz wspierać to może w takim razie wpłacisz jakąś kwotę na armie ukrainy, ja z mojej strony wpłacę tyle samo
@Ruskitroll123: ja ze swojej strony dalem już tyle ile uważałem za stosowne i nie potrzebuje się tym nigdzie chwalić, polecam również tobie ten styl.
@bombastick: czyli g---o, jesteś gołodupcem który potrafi wydawać tylko czyjeś pieniądze
@Stabilizator: ty to lepiej poczekaj w kolejce po rozum
@Ruskitroll123: masz rację krezusie ale pamiętaj u na w Polsce jest takie powiedzenie "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje"
@Stabilizator: to, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem wiemy od dawna, nie musisz tego co chwilę udowadniać