Wpis z mikrobloga

Też macie taki "problem", że absolutnie nie interesują was przelotne znajomości i brzydzicie się takimi łatwymi julkami, nawet jak są 9/10? Absolutnie mnie to nie kręci, nie pociąga, ani nic. Nie wiem czemu, ale taki jestem. Dla mnie takie dymanie bez jakichkolwiek uczuć (nie mówię od razu o miłości) to jak wizyta u prostytutki lub masturbacja. Nie polubię, to nie ruszam. A głupota to w ogóle wręcz obrzydza i zaniża atrakcyjność.

Absolutnie brzydzę się takim zwierzęcym dymaniem typu ons, fwb, albo szukaniu sobie typowej szlory i przygód. Przecież w całej takiej relacji to seks to wisienka na torcie po docieraniu się, poznawaniu, flircie i nakręcaniu się na drugą osobę.

#randkujzwykopem #randki #seks #niebieskiepaski #rozowepaski #stulejacontent #logikaniebieskichpaskow
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopyto96: Niestety tak. To trochę trudne w tych czasach ale inaczej nie potrafię. Albo jakaś więź i wyłączność, stabilna relacja z fajną dziewczyną albo nic. Na studiach próbowałem i wiem, że to po prostu nie dla mnie. Ani nie chcę sypiać z dziewczynami które sypiają/sypiały z przypadkowymi typami ani nawijać makaronu na uszu laskom żeby tylko z nimi się przespać nie mając niczego więcej z ogólnych zamiarów wobec nich (
  • Odpowiedz
Przelotne mogą być, ale jedno czego bym nie wytrzymał to jak laska jest głupia jak but, choćby była 10/10. Z takimi kretynkami po 5 minutach rozmowy jestem zmęczony i przestają być atrakcyjne
  • Odpowiedz