Aktywne Wpisy
Marian_Kvtasiewicz +1467
Ja p------e, ci szabrownicy to jest największa degeneracja społeczna jaka może być. Ludzie tracą dorobek życia, a te s--------y idą im jeszcze kraść jakieś telewizory i inne gówna, bo w ich pustych łbach jeśli ktoś tego nie pilnuje, to sobie można wziąć. Powinna być ustawa, że w sytuacji kryzysowej (powódź, wojna, pożary itp.) jeśli złapie się takiego delikwenta na gorącym uczynku, to kula w łeb leci.
#powodz
#powodz
matti-nn +121
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
Jesteśmy Kanga, czyli giełda #kryptowaluty z polskim rodowodem i największa na świecie sieć punktów stacjonarnych wymiany krypto do fiat (i odwrotnie).
Chcieliśmy się z Wami przywitać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Długo myśleliśmy o tym słynnym być czy nie być na wykopie, ale finalnie stwierdziliśmy, że być! No a jak wiadomo, że jak #witajo to chcemy zrobić #rozdajo!
No to o co chodzi w naszym rozdajowym konkursem?
Krok 1: Rejestrujesz się na naszej giełdzie: LINK DO REJESTRACJI
Krok 2: Wrzucasz tu najlepszego kryptomema!
Trzy najbardziej plusowane memy wygrywają!
1 miejsce - Pakiet startowy przyszłego Kanganauty + tokeny KNG o wartości około 50 USD
2 miejsce - Pakiet startowy przyszłego Kanganauty + tokeny KNG o wartości około 35 USD
3 miejsce - Pakiet startowy przyszłego Kanganauty + tokeny KNG o wartości około 15 USD
Czekamy na Wasze memy do Piątku (7 czerwca), do godziny 14!
PS: Wierzymy, że nasza obecność na wypoku spowoduje, że zaufacie nam i polubimy się. Jako Kanga, możemy Wam już dziś obiecać AMA z Sławkiem, Łukaszem i Kamilem od Marketingu, żebyście mogli zadać im wszystkie pytania!
#heheszki #kanga #memy #konkurs #bitcoin #btc #ethereum #eth
Chcecie AMA z włodarzami Kangi?
I tyle właśnie będzie dla "inwestorów" jak giełda ogłosi upadłość i ucieknie z hajsem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cześć.
Da się zrobić tx na adresy taproot na prywatny adres i z?
Czy robicie batch tx z waszej giełdy? Jeśli nie to dlaczego tego nie robicie?
Jaką macie prowizję maker taker?
Ile na chwilę obecna wynosi opłata za tx
Cześć! I dzięki ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Taproot - nie da się
Batch - jeszcze nie
Stricte rozwiązanie, o którym mówisz, czyli konwerter krypto > BLIK występuje najbliżej w przypadku bramki płatności Kanga Pay, ale wpierw dany biznes musi ją zaimplementować, aby zapłacić u niego walutami cyfrowymi. Tj. nie pójdziesz do jednego z większych dyskontów i nie zrobisz sobie zakupów przy pomocy bitcoina. Jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plus mamy coś takiego, jak kartę Kanga - zasilasz ją stablecoinami,
Mimo tego pamiętam właśnie, że jeszcze masę czasu temu były sobie giełdy z własnymi kartami.
Więc (choć nie wiedziałem, że też macie) możliwość użycia tak karty mnie nie zaskoczyła.
Ciekawi mnie za to jak trudno by było zrobić to