Wpis z mikrobloga

ELO MIRABELKI! ELO MIRKI!

Jesteśmy Kanga, czyli giełda #kryptowaluty z polskim rodowodem i największa na świecie sieć punktów stacjonarnych wymiany krypto do fiat (i odwrotnie).

Chcieliśmy się z Wami przywitać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Długo myśleliśmy o tym słynnym być czy nie być na wykopie, ale finalnie stwierdziliśmy, że być! No a jak wiadomo, że jak #witajo to chcemy zrobić #rozdajo!

No to o co chodzi w naszym rozdajowym konkursem?

Krok 1: Rejestrujesz się na naszej giełdzie: LINK DO REJESTRACJI
Krok 2: Wrzucasz tu najlepszego kryptomema!

Trzy najbardziej plusowane memy wygrywają!

1 miejsce - Pakiet startowy przyszłego Kanganauty + tokeny KNG o wartości około 50 USD
2 miejsce - Pakiet startowy przyszłego Kanganauty + tokeny KNG o wartości około 35 USD
3 miejsce - Pakiet startowy przyszłego Kanganauty + tokeny KNG o wartości około 15 USD

Czekamy na Wasze memy do Piątku (7 czerwca), do godziny 14!

PS: Wierzymy, że nasza obecność na wypoku spowoduje, że zaufacie nam i polubimy się. Jako Kanga, możemy Wam już dziś obiecać AMA z Sławkiem, Łukaszem i Kamilem od Marketingu, żebyście mogli zadać im wszystkie pytania!

#heheszki #kanga #memy #konkurs #bitcoin #btc #ethereum #eth
Kanga - ELO MIRABELKI! ELO MIRKI!

Jesteśmy Kanga, czyli giełda #kryptowaluty z polsk...

źródło: Polski (2)

Pobierz

Chcecie AMA z włodarzami Kangi?

• TAK 12.2% (42)
  • NIE 87.8% (301)

Oddanych głosów: 343

• 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kanga: Knaga zawsze lepsza niż Bimbaj. Popieram. Aczkolwiek pieniędzy nie powierzę. W sumie to nie wasza wina, że 9/10 polskich giełd już nie istnieje.
  • Odpowiedz
@Kanga: Witałem BitMarket w 2018 to i z wami się przywitam. Oby nie skończyło się podobnie.
Cześć.
Da się zrobić tx na adresy taproot na prywatny adres i z?
Czy robicie batch tx z waszej giełdy? Jeśli nie to dlaczego tego nie robicie?
Jaką macie prowizję maker taker?
Ile na chwilę obecna wynosi opłata za tx
  • Odpowiedz
  • 0
@Celestines: Tak, jak widać na naszej stronie mamy ponad 800 punktów w 14 krajach. Na tę liczbę składają się zarówno kantory, jak i Localsi (osoby prywatne chętne na kupno i sprzedaż kryptowalut). Nie wszyscy jednak chcą być opublikowani na mapie kantorowej i działają jako partnerzy aktywni ale w lekkim trybie "incognito" przez metodę poleceń stałych klientów.
  • Odpowiedz
@Kanga: ej a co myślicie o bliko kantorze? W sensie, że mam krypto i chce zapłacić za coś blikiem, więc ktoś mi to umożliwia. Bardzo ciężko byłoby coś takiego ugryźć od strony prawnej? (bo technicznej, to wystarczy bank + kanto z API by coś takiego zrobić dla siebie - pomijam fakt że długo się czeka - aż do czasu aż bank uwali za to konto xD)
  • Odpowiedz
  • 1
@PlatynowyJezyk: Siema ;^)

Stricte rozwiązanie, o którym mówisz, czyli konwerter krypto > BLIK występuje najbliżej w przypadku bramki płatności Kanga Pay, ale wpierw dany biznes musi ją zaimplementować, aby zapłacić u niego walutami cyfrowymi. Tj. nie pójdziesz do jednego z większych dyskontów i nie zrobisz sobie zakupów przy pomocy bitcoina. Jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Plus mamy coś takiego, jak kartę Kanga - zasilasz ją stablecoinami,
  • Odpowiedz
@Kanga: Ja już od ciut dłuższego czasu nie siedzę w krypto i nie zabrałem się za nadrobienie tego co się pojawiła (jakieś weby 3.0, blockchainy blochainów, stackowanie, kij wie co jeszcze).
Mimo tego pamiętam właśnie, że jeszcze masę czasu temu były sobie giełdy z własnymi kartami.
Więc (choć nie wiedziałem, że też macie) możliwość użycia tak karty mnie nie zaskoczyła.
Ciekawi mnie za to jak trudno by było zrobić to
  • Odpowiedz