Aktywne Wpisy
ElectroNICK +67
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
NAIZDUP 0
Panowie/Panie czego używacie do smarowania pach żeby nie śmierdziało. Ja używam żelu Gillette w sztyfcie i zawsze ubrudze tym koszule bez względu na to czy posmaruje pachy przed czy po założeniu koszuli i jakoś zawsze dotkne koszule. Może jest jakiś skuteczny spray albo coś co nie brudzi. Nie wiem już sam co robić
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
Potencjalne zastosowanie to tzw. "copy trading".
Na zamieszczonym screenshocie widzimy na przykład, że posiadacz portfela z ponad 100 ETH zakupił przed chwilą dużą ilość tokenów SeedifyFund.
Możliwość śledzenia ruchów dużych inwestorów to ogromna przewaga. Zamiast spędzać godziny na samodzielnym analizowaniu rynku, możemy polegać na ruchach dużych graczy, którzy często mają dostęp do lepszych analiz i informacji.
Jestem otwarty na sugestie dotyczące rozwoju i gotów podzielić się tym narzędziem z zainteresowanymi osobami w zamian za niewielki napiwek. Kontakt priv.
#bitcoin #btc #ethereum #eth #kryptowaluty #krypto #uniswap