Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Czy nie powinni od razu wbijać pieczątkę do dowodu? skoro ktoś przejechał okrążenie to chyba znaczy, że ma działające hamulce i zawieszenie, he?
Zgodziłbym się na te 200 zł opłaty na SKP gdyby można było w te cenie zaliczyć badanie przez przejazd po Ringu ;]
#nurburgring #motoryzacja
@grzes_wu: Tak, bo pomiar ma sens na open day czy open track jak na torze 50 aut xD
Kiedyś też sie wybiorę ;p
ale to takie przejazdy szkolno-treningowe były, bez nastawienia jazdy na czas
mój rekord z poprzednich jazd 8:34 BTG i chciałbym poprawić
Jakie oponki miałeś? Tam chyba gumy nie dostają tak po dupie jak hamulce nie?
@Palladyn400 pakuj, wsiadaj i jedź, tak trzeba zacząć! ;) co potem pomyśli się pośmiej ;)
tak, przegrzewają się, u mnie problem taki, że jak się przegrzewają to zaczynają mocno wibrować, hamują dalej ale z czasem słabiej, generalnie problematyczne to na tych długich dużych hamowaniach, na takich krótkich mocnych to nie,
teraz tarcze mam 345 mm zamiast 320 mm bo w tym A4 można same tarcze zmienić na większe bez zmiany zacisku (jarzmo się zmienia),
czyli mam tarcze jak z Audi S4 tej
teraz tylko 5 przejazdów, dopiero na 17:00 byłem przy torze a czynny był do 19:00 i tyle zdążyłem,
opony to te Conti 7,
generalnie pozytywnie choć właśnie widać, że troszkę się szybciej zużywają jak i ścianki miększe (mocniej
2.0 TFSI seryjny w wersji 211 KM choć na hamowni wyszło 236 KM (tak je robią, że są trochę mocniejsze),
sam nic nie tuningowałem
to ten słynny co przepala najwięcej oleju :D
mój już po remoncie i ma tłoki "te poprawione" ;]
Olej pewnie częściej wymieniany niż 15kkm lub raz w roku?
Jaki zestaw pierścieni z tłokami zmontowany?
3 generacji czy kokmbinacja 2giej?
mi się wydaje, że tam tęż było za zimno i może przez to się tak zjechały,
a jak drugim razem byłeś, o ile pamiętam, to na tyle miałeś Conti7, to już było OK?
nie wiem jak Conti podchodzi do takich reklamacji,
można zacząć po prostu od "zapytania" jak oni polecają tę oponę użytkować ma track day,
bo oni to zawsze mogę
Nawiazałem kontakt z conti i mają je wysłać do niemiec na prześwietlenie. Pojechałem wczoraj na nich jeszcze raz żeby potwierdzić zużycie. Po robocie zejdę do auta je umyć i napompować opony to dokładnie przyjrzę się jak wygląda bieżnik. Na pewno nie
choć tam na początku jeździłem na zwykłym VAG i nie było żadnych przygód,
wymieniam tak powiedzmy, że jeżeli jadę na tor i płyn ma mniej niż 1,5 roku to nie wymienię na nowy, jak ma więcej to wymieniam,
z olejem podobnie, przed wyjazdem na tor oceniam czy wymienić olej, teraz akurat i tak mi się zgrało z okresową wymianą po roku,
gdybym miał olej z np. października i jechał na
jakie opony zakładasz?
CIekawe co wyjdzie po mojej jeździe torowej i trzymaniu oleju na torze w zakresie 110-120 stopni