Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow no, to chyba się nie dostałem, bo nie mam żadnych informacji, ani zapro na discorda ()

Ja i bebzon zostaniemy parą na zawszeeeeeee
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cedrik: ja tez mimo entuzjazmu sie nie dostałem. To nic. Swoje i tak walczę, opublikuję wyniki na koniec, zbiore laury i będę czarnym koniem tych zawodów. Taką mam koncepcję.

• Odpowiedz
@Cedrik @piromanu
Cisnijcie chłopaki mimo wszystko.
Ja też przez weekend czekałem na jakieś info odnośnie tej akcji, bo też wysłałem swoje zgłoszenie.
Widocznie organizatorzy wyszli z założenia, że odezwą się tylko do osób, które się dostały, a reszta zgłaszających została olana.
Na razie liczę kalorie i zobaczymy na jak długo mi starczy samemu motywacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Plutonowiec: 120 kg. Myślałem że rozmienię pełna dychę. Wczoraj w nocy się złamałem, z lodówki słyszałem głosy... Od dziś znów twardy (znaczy ja, bo bebzon jak podusia)
  • Odpowiedz
@Plutonowiec: trzymie za słowo! Zapomniałem w poniedziałek o pomiarach, zrobię dziś albo w następny i opublikuje razem ze startowym sprzed dwóch tygodni (keto zacząłem dwa tygodnie temu ale pomiary mam z poprzedniego poniedziałku gdy usłyszałem o igrzyskach).
A to ja będę mobilizować Ciebie :)
  • Odpowiedz