Aktywne Wpisy
Pini42 +127
0/45?
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Lobotomy_Enthusiast +209
Soczyste zesransko mendy z czarnej
Nie prawda
@Teuvo: Ona każdego daje. To najbardziej obrażalska osoba na wykopie, nigdy nie spotkałem większej. Gorzej niż mamom z twitcha.
ostatnio coś pisała o ukrainkach, że ich nie szanuje bo wyjechały za granice, a jak jej wspomniałem, że sama mieszka w niemczech, a nie polsce i jakby była wojna, to by tu tym bardziej nie wrocila, to sie zesrala i mnie dala na czarną liste bez
Komentarz usunięty przez autora
niech inni wiedzą, ze masz kuku na muniu
Tylko się nie poplacz bo widzę że blisko
@Linnior88: jak można być takim hipokrytą? xD