Aktywne Wpisy
Nobody32 +74
Essapierds2007 +33
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
- Wypatrzyłeś dobrą promocję na p--o/ziemniaki/makaron/jabłka cokolwiek? Nie kupuj bo to cebula kupować na promocjach prawilny mirek robi zakupy w Almie czy tam Piotrze i Pawle.
- Dostałeś darmowy kupon na kawę, czisa, frytki cokolwiek? Nie korzystaj z tego prawilny mirek nie oszczędza bo to cebula, prawilny mirek nawet jak ma okazję dostać coś za darmo to nie robi tego bo to wiocha.
- Kupujesz karmę dla swojego kundla i wybierasz tą tańszą zamiast Acany za 500zł lub Ekubany także za 500? Jesteś januszem no i cebula.
- Kupujesz na aliexpres to nie tylko cebula ale także #januszebiznesu
- śmieszą cię kabarety? Prawdziwy janusz z ciebie no i cebula.
- Dajesz plusa pod jakimś tagiem w którym możesz coś wygrać? Cebula jak nic. Jednak jak bierzesz udzial w konkursie na fejsie to już jest spoko.
- Piszesz po angielsku na fejsie/czacie = cebula
- Stoisz po darmową smycz/koszulkę/ gadżet którego nie dostaniesz nigdzie oprócz danej imprezy? Wiadomo cebula, prawilny mirek odkupuje takie rzeczy na allegro zamiast stać w kolejce.
- Mediamarkt/saturn/jakiśsklep zrobił promocję na tv i zamiast płacić 2k możesz go mieć za 500zł? Cebula stać z rana w kolejce i zaoszczędzić 1500 w portfelu, prawilny mirek kupuje takie rzeczy przez internet jak najdrożej żeby pokazać, że go stać
- Nie robi ci róznicy czy pijesz leżajska czy ciechana? Cebula z ciebie i janusz, prawilny mirek pije p--o tylko z browarów regionalnych.
- Pijesz z browarów regionalnych? Cebula z ciebie, że się tym chwalisz.
- Nosisz wąsy... no cóż janusz i cebula przykro mi.
Wpis zrobiony na podstawie obserwacji mikro i głównej.
#mowiejakjest
@CreativePL: przecież one są tanie, czego chcesz? ͡° ͜ʖ ͡°
:(
@CreativePL: zacznij czytać składy... albo ładuj kase na leczenie u weterynarza (albo miej w dupie i nie lecz, jak zdechnie weźmiesz nowego)
A tak serio to 100% racji, też mnie już to w-----a niemiłosiernie.
@CreativePL: oprocz tego. Jestem mirkiem i jestem z tego dumny.
@CreativePL: Bo prawdziwy Janusz Cebula stoi w kolejce tylko po to żeby sprzedać na allegro.