Wpis z mikrobloga

Gram sobie w #ets2 i wyobrażam sobie, że Zurych to Lozanna, Berno to Nyon a Genewa to Genewa. W takiej skali można byłoby w to grać, wtedy i z 200 złotych dałbym za takie DLC ze Szwajcarią i #ets3 w takiej skali Wam życzę w przyszłości, która nie nastąpi prędko.

Do tego sieć dróg równoległych/alternatywnych do autostrad, tak by objazdy wypadków były sensowne (bo jak wypadek pod Manchesterem muszę omijać przez Leeds, to ja sobie wolę wyłączyć te wypadki).

I w miarę realistyczna geometria tych autostrad a nie zakrętasy wygibasy jak na jakiejś drodze powiatowej
ZuzkazBornholmu - Gram sobie w #ets2 i wyobrażam sobie, że Zurych to Lozanna, Berno t...

źródło: szwancarnia

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Zuzka_z_Bornholmu pamiętam jak niespełna pół roku temu jak pierwszy raz zobaczyłem moje rejony na gameplayu pewnego już teraz zaprzyjaznonego stimera to zwyczajnie nie miałem już ochoty kupować owego tytułu. Później dostałem właśnie od tego gostka w prezencie gdy gra była za 20zł w promocji i dopiero grając jakoś olewałem już to że ogromne miasto to 3 drogi na krzyż. Trzeba brać pod uwagę że to tylko symulator i odwzorowanie 1 do
  • Odpowiedz