@RT_NR: Wejść mi nie przybywało więc pewnie nawet tam nie zajrzeli, ban poszedł bo uyr powiedział że tak trzeba, plus trolek kotlet. To może Cichy Bill teraz na zmianie jest @Lord_Blizzard: ?
Tak, nie mniej nie widzę sensu po co się z nimi spierać. Też dostałem jakiś czas temu bana z d--y, ale tak to już jest, że moderatorzy nie wiedzieć czemu lubią banować za byle co. Trzeba przywyknąć.
@RT_NR: Jak się bawić to trzeba znać zasady zabawy, niech wskażą mi te treści powodujące bany. Jeżeli chcą kosić prawicowców bo allegro zostało właścicielem i trzeba wyeliminować "faszystów" to ja dziękuję, bo mogę dostać bana za byle co. Na dzień dzisiejszy regulamin jest stosowany tak jak się podoba modom, wspomniana stronka wisiała na moim profilu od prawie pół roku i nikomu nic nie przeszkadzało. Nie jestem idiotą nie wstawiam tam
@Lord_Blizzard: @Elfik32: @m__b: Jak już napisałem wcześniej, wskażcie mi treści które Wam przeszkadzają, mogę edytować stronę i zamierzam ją wstawić po raz kolejny. Jeżeli tego nie zrobicie w domyśle wszystko akceptujecie.
@gav: Ban na wykopie to nie koniec życia, nie muszę mieć tu konta lub mogę wrócić z multi, studiuję prawo i chcę znać "zarzuty wobec mnie", znać reguły . Dodatkowo chętnie będę robił
@Vhetman: mysle, ze na tym poratalu nie mka zadych konkretnych zasad a modzi sie w duzej czesci kieruja nieracjonalnymi pobudkami i własnymi emocjami oraz przekonaniami. No najlepszym przykładem jest ban dla Ciebie czy topazego.
Inna sprawa, ze np. Axel tez wiele razy "zasluzył" (robił rzeczy za ktore inni dostawali bana, nie mowie, ze słusznie) na bana a go nie dostał wiec mozliwe, ze postepowanie adminow jest bardziej ukierunkowane jednak osobistymi
@Elfik32: Czemu nie było reakcji w sprawie Stekelenburga, który miał w awatarze sierp i młot? Komunizm to ustrój mający na swoim koncie miliony zabitych.
@FilipChG: @Farrahan: Wiem, że zrobił emoquita, ale wydaję mi się, że ten awatar wisiał całkiem długo, a zgłoszenia poszły wcześniej. W każdym razie jeśli reakcja była, to zwracam honor.
Tak, nie mniej nie widzę sensu po co się z nimi spierać. Też dostałem jakiś czas temu bana z d--y, ale tak to już jest, że moderatorzy nie wiedzieć czemu lubią banować za byle co. Trzeba przywyknąć.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Powaznie, pamietam, ze kilka razy wspominales, ze z lewakami nie rozmawiasz i moze cie @wykop: dał na czarna liste?
@gav: Ban na wykopie to nie koniec życia, nie muszę mieć tu konta lub mogę wrócić z multi, studiuję prawo i chcę znać "zarzuty wobec mnie", znać reguły . Dodatkowo chętnie będę robił
Inna sprawa, ze np. Axel tez wiele razy "zasluzył" (robił rzeczy za ktore inni dostawali bana, nie mowie, ze słusznie) na bana a go nie dostał wiec mozliwe, ze postepowanie adminow jest bardziej ukierunkowane jednak osobistymi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak to nie było reakcji? Poszło ostrzeżenie, avatar usunięty, odznaczenie za pilnowanie porządku na wykopie zabrane.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu