Aktywne Wpisy
Pierdyliard +253
#gry #mafia #ciekawostki #pcmasterrace
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Napedikr +204
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
w jaki sposób mam Ottomanami zaanektować swoich wasali (Bośnia i Serbia) jeśli są w innej grupie religijnej? :-/
Nigdy nie grałem w EU3. Więc wyłącz mnie z newslettera proszę. :)
Wielkość armii nie powinna być problemem. Jeśli wszystko jest na plus dla ciebie i dalej nie możesz, to znaczy, że się nie da.
Wydaje mi się, że nie można anektować w obrębie obcej grupy religijnej (w obrębie tej samej można), ale nie jestem pewien.