K-S- K-S- 22.05.2024, 20:31:41 0 + Skubany kot, zawsze pozwalał sobie aplikować tabletkę na robale. Ale dziś mu coś odwaliło i zaczął mnie drapać.Więc zmieniłem taktykę, tabletkę rozgniotłem na pył i dodałem do karmy razem z wodą.J----y, wyjadł mięso a wodę zostawił.Chyba czas zacząć robić mu zastrzyki.#kot #koty
JeszczeZyje JeszczeZyje 22.05.2024, 20:32:22 via Wykop 0 + @K-S-: zrób z niego taco kocem i daj mu do pyska
beer_man beer_man 22.05.2024, 20:33:23 via Wykop 0 + @K-S-: Serio taki problem wepchnąć kotu tabletkę do ryja? Ja dorosłego maine coona kumpla ogarnąłem mimo że silne bydle
K-S- K-S- 22.05.2024, 20:42:34 via Wykop 0 + @beer_man: Mam wrażenie że jak był młodszy i się go chwyciło za kark to dłużej drętwiał. Teraz tak jakby przestał na to reagować i od razu walczy.Zresztą może i by się udało, ale jak mi dwa razy tabletka spadła na ziemię to odpuściłem. @JeszczeZyje Brzmi jak jakieś b--m, tak czy inaczej nie próbuje takich akcji bo później się mści ;)
beer_man beer_man 22.05.2024, 20:46:13 via Wykop 0 + @K-S-: Kurła boisz się go jakby to jakiś tygrys był, to nie problem z kotem tylko ty p---a jesteś
K-S- K-S- 22.05.2024, 21:23:41 via Wykop 0 + @beer_man: No kurna kot się broni to mam mu zęby na siłę wybić żeby tabletkę dać?
beer_man beer_man 22.05.2024, 21:25:56 via Wykop 0 + @K-S-: Nie, ale złapanie kota tak żeby nie drapał i otwarcie i przytrzymanie mu ryja to nie jest jakieś trudne zadanieA swoją drogą jak w klocku robali nie widzisz to te tabletki są bez sensu
Więc zmieniłem taktykę, tabletkę rozgniotłem na pył i dodałem do karmy razem z wodą.
J----y, wyjadł mięso a wodę zostawił.
Chyba czas zacząć robić mu zastrzyki.
#kot #koty
Zresztą może i by się udało, ale jak mi dwa razy tabletka spadła na ziemię to odpuściłem.
@JeszczeZyje Brzmi jak jakieś b--m, tak czy inaczej nie próbuje takich akcji bo później się mści ;)
A swoją drogą jak w klocku robali nie widzisz to te tabletki są bez sensu