✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jaką partnerkę byście woleli do związku?
A. z wyglądu tylko tyle, żeby was nie obrzydzała i mielibyście ochotę na seks z nią. Świetna w łóżku, idealne dopasowanie pod względem libido, fantazji, najlepszy seks jaki w życiu mieliście.
B. piękna z wyglądu, idealnie w waszym guście, ale w łóżku wiele nudą, częstotliwość seksu ledwie akceptowalna, nie możecie spełnić większości fantazji, Twoje byłe ruchały się o wiele lepiej.
@mirko_anonim: przecież to się wyklucza. U chłopa wrażenia wzrokowe odwalają większą część roboty. Wolę ruchać nieruszającą się zgrabną dupę niż żeby jakaś gruba, stara baba robiła mi z #!$%@? śmigło na milion sposobów.
@mirko_anonim: żadną z tych dwóch, nie obniżam standardów. Mam ja lubić, dobrze się z nią czuć, ma mi się podobać z wyglądu i żeby było fajnie w łóżku.
Jaką partnerkę byście woleli do związku?
A. z wyglądu tylko tyle, żeby was nie obrzydzała i mielibyście ochotę na seks z nią. Świetna w łóżku, idealne dopasowanie pod względem libido, fantazji, najlepszy seks jaki w życiu mieliście.
B. piękna z wyglądu, idealnie w waszym guście, ale w łóżku wiele nudą, częstotliwość seksu ledwie akceptowalna, nie możecie spełnić większości fantazji, Twoje byłe ruchały się o wiele lepiej.
Z charakteru obie super.
#zwiazki #seks #ankieta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Którą byście woleli?
@mirko_anonim: przecież to się wyklucza. U chłopa wrażenia wzrokowe odwalają większą część roboty. Wolę ruchać nieruszającą się zgrabną dupę niż żeby jakaś gruba, stara baba robiła mi z #!$%@? śmigło na milion sposobów.
Niekoniecznie, wielu facetów tak ma, że kobieta może być za brzydka na związek, a wystarczająco akceptowalna na
To zaznacz opcję B, jak widać po odpowiedziach, nie każdy ma tak samo
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91