Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gbyrka: @Salido
Jak to jest w takich przypadkach, wypadek był we wtorek, ale nocą, pojawi się na kropkomapie Policji już w środę (wypadki z wtorku), czy dopiero w czwartek (jako wypadek ze środy)? A może takie uciekaja statystykom?
  • Odpowiedz
Z nieustalonych na razie przyczyn kierujący BMW mieszkaniec Połczyna zjechał z drogi i uderzył pojazdem w przydrożny murek.

37-latek nie był zapięty pasami.

Wyburzyć przydrożne murki!
  • Odpowiedz
Jak można, przy dostępnej dziś wiedzy i statystykach na temat wypadków, nie zapinać pasów? Mam wrażenie, że z 30-40 procent tych ofiar można by uniknąć, gdyby tylko ludzie zapinali pasy
  • Odpowiedz
37-latek nie był zapięty pasami. Dwaj pasażerowie, jego rówieśnicy, wyszli z wypadku bez poważniejszego uszczerbku na zdrowiu.

@Salido: a wystarczyło zapiąć pasy, ale nie bo ja znam kogoś kto zna kogoś kto nie zapiął i dzięki temu przeżył
  • Odpowiedz
37-latek nie był zapięty pasami.

@Salido: takich durni mi nie szkoda. Tak samo jak tych co nie zapinają pasów w drugim rzędzie bo "e tam, nie trzeba" albo "to tylko kawałek"
  • Odpowiedz
  • 13
a gdzie info o tym?

@gbyrka: Najprawdopodobniej będzie jutro.

wtpadek był we wtorek, ale nocą, pojawi się na kropkomapie Policji już w środę czy dopiero w czwartek

@yo666: W większości przypadków wypadki po 22:00 pojawiają się z 1-dniowym opóźnieniem. Same czynności policji na miejscu trwają długo, a wklepanie do systemu jest pewnie na końcu całych procedur. (Odpowiedź to czwartek)
  • Odpowiedz
37-latek nie był zapięty pasami. Dwaj pasażerowie, jego rówieśnicy, wyszli z wypadku bez poważniejszego uszczerbku na zdrowiu.

@Salido: Pewnie jego wujek po 0,7 mu powiedział że jego kolega miał takiego brata co znał kuzyna jednego takiego co raz miał wypadek, ale był bez pasów i przeżył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz